Westie Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Pewien pan na Arnie's stwierdził, że mechanika Crosmana jest na chama zerżnięta z Maruzena, tylko dołożono kilka części, które sprawiają, że replika zamiast tylko auto strzela tylko pojedynczym ogniem. Powiedział też, że to odwracalne. A ja oczywiście chcę sprawdzić, w jaki sposób. 340 fps w trybie auto, nawet w tak paskudnej replice jak kopia wyjątkowo tandetnego Mikro Uzi, to nie w kij dmuchał. Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 O ile nie zmienili materiałów części wewnętrznych (zwłaszcza cylindra od BB) to nie pocieszysz się długo tymi 340fpsami. :roll: Manuala do Maruzena nie mam, ale jak chcesz to mogę porobić jakieś zdjęcia bebechów. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 23, 2007 Author Report Share Posted July 23, 2007 Domyślam się, że zmienili. Niedługo powinienem mieć fotki rozbebeszonego Crosmana, więc jak je wrzucę, będziesz mógł dać swoje do porównania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts