Westie Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Kurde, czy ja jakiś niekumaty ostatnio jestem, czy tego towaru nie ma nigdzie poza USA? Zryłem dzisiaj pięć sklepów w Hong Kongu (RWA, WGC, UNCo, GnG, DEN), próbowałem szukać w polskich, a Google i tak uparcie podpowiadają tylko Airsplata, Speedytoys i jakieś drobne sklepiki (no i tajwańskiego Kica, ale Kic jest krzaczkami pisany >.<). Panowie, jak ta klamka ma kosztować pięć stów razem z kaburą i działać na propanie bez jakichś murzyńskich harców, to w mniej upierdliwych na punkcie Milsimu krajach Unii będzie mieć wzięcie. Choćby wśród fanów Resident Evil (Matylda!). Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Jak to wygląda? Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 (edited) Chyba to jest 'to': Zdjęcia zaczerpnięte z www.airsplat.com. Edited July 30, 2007 by dark_griph Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Jezu, sekunda w google... http://www.google.pl/search?hl=pl&q=hk+vp70&lr= Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts