Davis Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Jestem nowy. I jeżeli taki temat się pojawił a go nie znalazłem to przepraszam. Mianowicie mam zamiar kupic broń Colt Comando z Granatnikiem. I chodzi dokładnie o ten granatnik. Jest spręzynowy ale nie wiem jak to działa. Czy strzela pojedynczą kulką czy jak. I co możecie o nim powiedzieć. Czy obniża celność broni? Czy częst się psuje/zacina? Bardzo prosze o pomoc. Link to post Share on other sites
Brambi Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) Colt Comando to pewnie oferta z allegro :P Granatnik jest cienka kopia TM sprezynowego granatnika ,ktory strzela 3 kulkami na raz.Granatnik nie obniza celnosci,ale powduje wzrost sily ognia :D Lepiej kupic za te pieniadze cos porzadnego a pozniej myslec o granatnikach... PS.Przepraszam za pisownie.Zagraniczna klawiatura :D Edited July 28, 2007 by Brambi Link to post Share on other sites
janekb Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Podaj linka do tego colta comando Link to post Share on other sites
Jano Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) ludzie za takie shity nie ma co dawać nawet złamanego grosza... ale co ja tam wiem :P jestem ciekawy kiedy się skończy kampania allegro... odpowiem sam - NIGDY Kupcie lepiej porządny pistolet sprężynowy na przykład socoma z TM zajebiocha jakich mało, daleko strzela i celny bardzo! Edited July 28, 2007 by Jano Link to post Share on other sites
Recommended Posts