YodaSan Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Witam, jeżeli ktoś miał już styczność z tym magazynkiem to prosiłbym o jakąś krótką opinię na jego temat, zdjęcia jak wygląda on z emkami też były by bardzo przydatne. Link: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=737 Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 (edited) Mam ten magazynek, sprawuje się bardzo dobrze. Nie sprawdzałem ile nakręci maksymalnie, ale ok 200 kulek udało mi się wystrzelić na 1 nakręceniu i nadal trzymał. Swoją drogą możliwe że będe sprzedawał niedługo ten magazynek po niższej cenie, bo zmieniam wygląd karabinu. Edited July 30, 2007 by misza128 Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Juz tak szybko Misza?? Przeciez na Rawicz to byl magazynek jak na lekarstwo;) Ja wlasnie zamowilem sobie emke u krakow zeby wsadzic toto:) A swoja droga Yoda San podpytaj Halika on tez z tym latal na Rawicz Rebels Hill 07... chyba nawet dosc dlugo juz ma podklep po porady:) Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 No sprzedaje, troszke inna wizja przyszła na emke i dobra cena na RIS'y ;P Jeśli chcesz tego maga kupić to pisz na PW a na pewno się dogadamy. Halik z tego co wiem to biegał z AK74, nie widziałem go nawet z boxem. Oprócz mnie tego box'a miał chłopak od Krakmanów, i nikogo innego z tym nie widziałem. No w każdym razie magazynek sprawuje się super, podawał bardzo dobrze na 9,6. Jedyna kwestia w tym momencie to wygląd, bo nie każdemu się taki sprzęt podoba, i nie każdy ma siłe na to żeby biegać z nim kilka godzin. Quote Link to post Share on other sites
YodaSan Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 Heh na razie ten box to tylko taka myśl;] Ale byłem ciekawy jak sprawuje się taki hi cap, aha i jeszcze jedno ten box z tego co czytałem ma trzy komory-główną, i dwie boczne czy dało by się wsadzić do tych bocznych jakąś gąbkę w celu wyciszenia, bo wydaję mi się, że w biegu z tego maga robi się niezła grzechota. Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 wątpie zebyś dał rade to wyciszyć, prawda jest taka że karabinem nie można trząść, ja osobiście mocno nie grzechowałem biegnąc. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Ale magazynek ma jeden duży plus, można przerobić go na elektrycznie napędzany magazynek :) Ino sobie niedługo go sprawię, tzn. przy następnej wypłacie(czyli za miesiąc), i będę kombinował jak tanim kosztem przerobić go na elektrycznie napędzany magazynek :) Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Antol to jak opracujesz takie cos to zapraszam do podzielenia sie ze mna;) Bede wlascicielem tego maga niedlugo i chetnie unikne krecenia magiem na korzysc przycisku pod spustem-latwosc i szybkosc podawania kompozytu. Quote Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Także dopisuję się pod petycją o upublicznienie elektrycznego mechanizmu guzikowego :). Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 sądzę, że lepszym rozwiązaniem była by ta nakładka na pokrętło do magazynka które nakręca cały mechanizm. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 (edited) Najpierw to ja tego Box'a muszę kupić? :) a to dopiero we wrześniu. Chyba że ktoś rozkręci tego mag'a co ma i zrobi mały dokładny rysunek techniczny. Bo zastanawia mnie czy taki silniczek wejdzie: http://www.allegro.pl/item222150648_silnic...dnia_149_1.html Do tego dać zębatkę i doprowadzić to do modułu nakręcającego a następnie podłączyć to wszystko żeby działało na guziczek :) Edited August 5, 2007 by Antol Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 No ja spokojnie moge rozkreciz i zrzutowac na papier, ale to dopiero po 17 sierpnia. BTW Misha ja wpadne w piatek 17 tak w okollicach 20-21 po czesci. Tylko nie zachlej gdzies;P Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Obiecuje że nie będe :P. Zdzwonimy się jeszcze w sprawie tego maga. Moge zrobić zdjęcie jak wygląda taki magazynek wewn. bo na pudełku ukazane są komory. Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 No jak dla mnie spoko. Ja zaczne w nim gmerac juz na drugi dzien bo znajomy ma smykalke do takich spraw;) Podeslij na PW zdjecia w sumie najbardziej mnie interesuje sprezynka do nakrecania:) Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...products_id=436 Tutaj już mamy wersje elektryczną tego maga ;). Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 I cena nawet przystepna. To bede mial dwa :) Quote Link to post Share on other sites
RONIN_FST Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Ja się zastanawiałem czy do tych bocznych komór nie dało by rady wpiąć batki 9,6V. Tylko coś nie bardzo mi pasował do SCAR'a jls, ale chyba go kupię i posprawdzam co trzeba przerobić aby pasował. Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...products_id=436 Tutaj już mamy wersje elektryczną tego maga ;). kupiliśmy taki magazynek... cóż po zakupie przysłali informację że niestety nie posiadają takiego maga w magazynie i wyślą nam inny c-mag... cóż nei byłem przekonany ale... jest git sklep ogólne polecam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts