Cappuccio Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Zależy co masz na myśli. Jeżeli misje typu: zajmij przyczułek, obroń go itp. to jest są wszędzie, natomiast gra cały czas jest coraz atrakcyjniejsza. Proponuję przejść jeszcze kilka misji i sprawdzić czy Tobie to odpowiada. A najlepiej to zagraj w multi. Pograłem... walczę już we Francji... wszystkie misje na razie wyglądały : zrzuć wszystko co możesz przypieprz artylerią i podobijaj resztki... takie marne Command & Conquer ... No i te nielimitowane ilości wojsk... co zabiją mnie to sobie moge coś zrzucić :( A polskie dialogi (instrukcje) są zabójcze... nie jestem w stanie sobie przypomnieć która gra miała tak kiepskie dialogi :( Szkoda bo pomysł był fajny ... Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Hm... ta gra nie miała byś realistyczna tylko przystępna dla każdego i dość intensywna. I faktycznie, multiplayer jest ciekawszy - tam się decydujesz na 1 rodzaj wojsk i trzeba umieć współdziałać z innymi graczami :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts