Jano Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Szukając jakichkolwiek oznaków życia na temat repliki PKM, gdzieś na jakimś forum natknąłem się na list od VFC gdzie pisali że pod koniec roku będzie PKM lub będą go robić. Teraz niedawno przeczytałem że coś ma być w październiku odnośnie PKM. Więc jeśli ktoś coś wie na ten temat niech pisze. A sam jak coś znajdę to dodam przy okazji :] Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 http://www.airsoftgun.ru/phpBB/viewtopic.php?t=30854 cos tam wspomniane jest :P nawet o replikach typu VSS Vintorez :) Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 tylko popatrzcie kiedy to było w 2006 roku więc myślałem że się temat rozwinie bardziej, albo ja za mało szukałem na ten temat:] tylko jak patrze na stronie głównej producenta na jego projekty to tam nie widzę jak na razie PKM ani VSS: http://www.gb-tech.com.tw/_newsite/eng/VFC_EN_main.htm na dole zapowiedziane projekty Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Nie deklarowali się z datą więc nie ma pośpiechu. Pewnie poczekamy jeszcze ze dwa latka. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Lepiej niech robią 2 lata i wypuszczą na rynek rewelacyjną replikę , niż mieli by się pospieszyć i wypuścić wadliwe badziewie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 wadliwe?? badziewie?? chyba Diablo żartujesz :P tosz to VFC :] Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Dlatego VFC jest uznane za rewelacyjną markę , bo dłuuugo planują repliki ,aby były niemalże doskonałe;P Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 VFC ma jeszcze do wydania AK-74M, AK-105, FNC i SCAR (te repliki są oficjalnie zapowiedziane). A biorąc pod uwagę tempo z jakim wydają repliki nie spodziewałbym się PK/PKM'a zbyt szybko. PS. Kiedyś poprosiłem SpecShop by zapytał VFC czy mają w planach (obojętne czy bliskich, czy dalekich) replikę RPK-74, niestety odpowiedź była negatywna, *chlip*. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts