Lowiec Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Nie wiem czy do podanego wyżej modelu da się założyć laser czy trzeba kupić szynę albo jeszcze jakiś inny osprzęt, nigdzie nie ma info na ten temat. Jak coś wiecie to piszczie. :? Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 http://www.southernpoliceequipment.com/product859.html 8-) Quote Link to post Share on other sites
Lowiec Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 No nie wiem czy mnie na to stać ;p, a serio to można coś przymocować ?? Ja sie nie orientuje :cry: Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Czy można? Wszystko można. Pytanie tylko czy jest sens ;). Jak już się chce to można dorwać jakiś tani z allegro czy od kolegi z szit zabawki (nie ma sensu wydawać na jakiś lepszy) i przymocować za pomocą taśmy, gąbki itp, żeby sprawdzić w praktyce czy to ma w ogóle sens ;). Zamocowałem i grałem tak raz z ciekawości. Przydać to się może tylko w budynku, ale i tak prędzej nas to zdradzi i "zabije" niż pomoże. Do tego niektóre osoby z którymi grasz mogą nie lubić gdy ktoś ich porazi laserem. Ogólnie to tylko nie przydatny bajer, no chyba że do automatu i walić z biodra "po kropce" to już prędzej. Ps. To tylko moje zdanie ;). Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Trochę odświeżę temat, ale jak masz chęć nie masz dwóch lewych rąk, to jest sposób na zamontowanie lasera. Jeśli już rozkręcałeś replikę to nad lufą widziałeś wolne miejsce. Kupujesz laser w kiosku (innego raczej szkoda), wydobywasz go z jego oryginalnej obudowy (inaczej się nie zmieści, chyba że jakiś wąski znajdziesz) i przekładasz do wnętrza MP5'tki. Musisz jeszcze tylko nawiercić body coby laser mógł cokolwiek wskazać, i poprowadzić włącznik pod kciuk czy który tam palec wolisz. To jest tylko sposób, więc robisz to na własną odpowiedzialność. Ja tego nigdy nie zrobiłem mimo, że wszystko było wymierzone i przygotowane. Po prostu popsułem laser i doszedłem do wniosku, że ten gadżet jest mi tak naprawdę zbędny :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts