Dami86 Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Witam jest nowy i mam pytanie... :-P Co bardziej sie opłaca brać jako broń boczną? Czy gazówke czy moze jednak elektryka! Czytalem ze gazowe slobo sie spisuja w niższych temperaturach. Ale sa fajniejsze repliki no i ceny sa niższe od elektrycznych! PzD P.S jezeli juz był taki post to sry z góry ale czytając forum nie moglem znaleźć takiego tematu! :-P Quote Link to post Share on other sites
Rak Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) Wisz .. każdy lubi to to chce.. a jak się nie ma co się lubi, to się lubi to co ma :-P Broń boczna, to wybór tylko Twój, niektórzy mają w kaburze pistolet, inni AEP'a a inni SMG. obecnie mam 2 gazowe STTI (Betki) i nie narzekam, aczkolwiek oszczędzam na kurz'a z kaburą. Więc pytanie do Ciebie: Wolisz klamkę czy coś co "sypie" kulkami? Bo jeśli chodzi o osiągi to raz lepsze są gazowe, raz elektryki (aczkolwiek prawdą jest, iż gazowe gorzej strzelają w zimie... która de'Facto się zbliża) Edited September 4, 2007 by Rak Quote Link to post Share on other sites
Dami86 Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 hehe no wlasnie wiem i dlatego sie zastanawiam :] ja raczej mysle o jakims pistolecie ... a pytam sie głównie dlatego ze gazowki sa maja fajniejsze repliki. Tylko ta praca w zimie wlasnie mnie zastanawia. Quote Link to post Share on other sites
Rak Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Może tak: -gazowe: *Klimatyczniejszy odrzut i odgłos *Problemy w zimie *zwiększone koszty (green gas) *brak możliwości tuningu (czyba, że się znasz i przerobisz wylot gazu) *tańsze -elektryczne: *klimatyczny odrzut (ale chyba brak BB na polskim rynku) *możliwości tuningu *działają zawsze *droższe (nie mówimy o deserciku z airshit guns za 40 zł na 4 baterie AA itp.) Nie wiem jakie masz fundusze, jeśli spore to podłącz się do zamówień z WGC czy czego innego i zamów np. full metal beretkę AEP'a Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Soman Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Można jeszcze dodać, że gazowe mają lepsze osiągi (FPS). Quote Link to post Share on other sites
Dami86 Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 Hmm... mysle ze jednak wezme elektryczny :] wole miec chyba jednak niezawodny a nie sezonowy :] Rak masz moze linka do tej beretty ? :D dzieki z gory za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Combattre Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Hmm... mysle ze jednak wezme elektryczny :] wole miec chyba jednak niezawodny a nie sezonowy :] Rak masz moze linka do tej beretty ? icon_biggrin.gif dzieki z gory za pomoc icon_smile.gif A jakiego elektryka kupujesz jeżeli mogę wiedzieć?? Quote Link to post Share on other sites
Dami86 Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 Myśle ze wezme albo glocka 18C Tm albo tej samej firmy HK :) oba z tego co czytalem maja takie same osiagi tylko roznia sie wygladem. Jezeli sie myle to mnie poprawcie :P A Glocka z tego co wiem ma dosc cuzo osob wiec pewnie HK :] Quote Link to post Share on other sites
Combattre Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Ale glocka elektrycznego?? podaj link do tych broni?? co cię interesują Quote Link to post Share on other sites
Dami86 Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_89 glocka elektrycznego :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts