interesant Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 (edited) Witam wszystkich. Jestem początkującym w ASG i juz mam problem... Po zakupie w.w broni u krakmana pojawil sie problem, po naładowaniu akumulatora (zgodnie z instrukcja) chcialem sprawdzic jak działa sprzecik. Trzeba sie troszke pomeczyc zeby włozyć batke do kolby bo jest tam strasznie malo miejsca ale do rzeczy, po uporaniu sie z batka i załadowaniu kulek do hi capa i prubie oddania strzału kulka nie wylatuje a z wnetrznosci dobywa sie dziwne "tępe" pukniecie, dość głosne. Sytuacja powtaza sie za kazdym razem. Co robic?? w instrukcji od kraka mowa jest o "regulacji sruby silnika" a objawy sa podobne do opisanych w instrukcji. I teraz pytanie do was... czy to rzeczywiscie ta sruba?? jezeli tak to jak ja wyregulowac?? czekam na odpowiedzi. interesant Dodam ze gdy nacisnie sie spust słychac ten dziwny odgłos, słychac go rowniez gdy sie pusci spust. Edited September 5, 2007 by interesant Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Na mój gust z tego co opisałes wynika, że silnik nie naciąga sprężyny, tak? Nie słychać jazgotu/wizgu/dźwięku zębatek? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Silnika nie reguluj. Replika jest nowa i powinna przed wysyłką być sprawdzona czy działa. Spróbuj w miarę możliwości strzelić na innym akumulatorze. Quote Link to post Share on other sites
interesant Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 Witam ponownie na dzien dzisiejszy sprawa wygla tak... Wczoraj wieczorem ( w nocy ;p) cos poszlo i karabin strzela lecz czasem sie tak blokuje i ani na auto ani na semi kula nie leci. nalezy wtedy troche poprztykac przelacznikiem ognia i wszystko wraca do normy. jak to naprawic bo na strzelance przez takie cos mozna dostac. Witam ponownie na dzien dzisiejszy sprawa wygla tak... Wczoraj wieczorem ( w nocy ;p) cos poszlo i karabin strzela lecz czasem sie tak blokuje i ani na auto ani na semi kula nie leci. nalezy wtedy troche poprztykac przelacznikiem ognia i wszystko wraca do normy. jak to naprawic bo na strzelance przez takie cos mozna dostac. Czy moze mi ktos cos doradzic? karabin juz wogole neio strzela slychac tylko jakis klekot przy nacisnieciu i puszczeniu spustu. dotego bateria sie grzeje. prosze o jakies rady, czy da sie to zrobic w domu czy odsylac do krakmana? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Odeślij. Quote Link to post Share on other sites
Wolfpackteam Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 a nakręciłeś Hi-Capa?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts