michalll Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Chciałbym zmienić komorę hop-up w hk33 BE - kompatybilne są te z m4/m15/m16. Stockowa jest do niczego jednym słowem. U Krakmanów dostępne są komory: 1) SRC - 75 zł 2) CA - 95 zł można także dostać niedrogą komorę G&P - 65 zł Którą polecacie? Quote Link to post Share on other sites
bobek28 Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 ja osobiście polecałbym komorę CA sam mam taką w m4-ce i jestem zadowolony :killer: . Jakość=cena Quote Link to post Share on other sites
Pelc Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 A może ktoś wie gdzie można dostać TM'owską komorę i gumkę HOP-UPik Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 a co z tą king arms z asgshop.pl ? warto przepłącać? :) Quote Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Komorę G&P odradzam, ja z nią miałem same problemy (ale ludzie co sie lepiej znają i się im bardziej chce pewnie by sobie sami usprawnili - ja kupiłem komorę Systemy). Co do komory TMa - sam kiedyś szukałem i znalazłem tylko na WGC i to jeszcze w statusie "Sold out". Kiedyś przeczytałem na arniesairsoft, że komora Kings Arms jest jeszcze lepsza od Systemy (ja ze swojej jestem mocno zadowolony, a i wielu ludzi porównuje je do tych TMowskich). Ale to raczej w kwestii plotki, ręki sobie za tą informację nie dam odjąć. Quote Link to post Share on other sites
darude111 Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Też słyszałem, że komora G&P jest niezbyt i mk29 miał z nią dość duże problemy, dopiero po wymianie na Kings Arms pisał że w końcu chodzi jak marzenie i przynajmniej ma celność prawidłową, bo przy G&P nie dało się nic ustawić i ciągle kulki leciały w kosmos.... Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Odradzam również stockową komorę G&G. Powód? Zbyt małe ustawienie zakresu komory HU, trzeba dołożyć coś ala drugi dystanser, aby poprawnie działała. Quote Link to post Share on other sites
sasza Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, komora King Armsa jest warta swojej ceny :) Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ja mam komorę i gumkę HU z TM. I wam powiem, że jest to zestaw niezniszczalny. Nie wiem z czego to japońce robią, ale u mnie przez ten zestaw w G36C (stock i tuning 470fps) przeleciało już z 50k kulek i gumka nie ma żadnych objawów zużycia O_O Kręci aż miło. Przy kulkach 0,28g mam HU skręcony tylko tak na 1/3. Jeśli ktoś ma możliwość niech szuka zestawu HU z TM. POLECAM !! Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ja mam komorę i gumkę HU z TM. I wam powiem, że jest to zestaw niezniszczalny. Nie wiem z czego to japońce robią, ale u mnie przez ten zestaw w G36C (stock i tuning 470fps) przeleciało już z 50k kulek i gumka nie ma żadnych objawów zużycia O_O Kręci aż miło. Przy kulkach 0,28g mam HU skręcony tylko tak na 1/3. Jeśli ktoś ma możliwość niech szuka zestawu HU z TM. POLECAM !! Tylko że większość wie, że hop-up TM jest magiczny ;) Prawie nie do zajechania i nadrabia FPS'y (chyba zrozumieliście o co mi chodzi ;)). Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 (edited) a co z komorami : VFC http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3883 Guarder-a http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3667 Madbull-a http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=6119 I jaka jest różnica w FPS-ach i zasięgu miedzy komorą KA a tańszymi... Proszę o opinię bo moja stokowa prosi się o wymianę. I przepraszam, że odkopuję ale nie chce zakładać identycznego tematu. Edited December 25, 2009 by sakamuto22 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts