KnightMoritz Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Update mojego muszkietu :icon_wink: Ło panie, ta kolba to druk? Możesz mi podać wymiary butli? Bo planuję dokładnie taką wstawić u siebie, ale pod lufą, bo robię pełną zabudowę elki. W sumie, to patrząc po planach, buduję drugą replikę. Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 (edited) Prawie skończona, jednak mam do zrobienia jeszcze kilka rzeczy. Baza SPR mod1 G&P + wstawiona lufa SR25 z tłumikiem dźwięku typ QD Wewnątrz siedzi konwersja HPA Valken v.12 z czerwoną dyszą, komora ProWin (czekam jeszcze na precke EDGI 5.98/509 oraz flathop. Do zrobienia mam jeszcze generalnie przefarbowanie repy, zastanawiam się jeszcze nad kolbą taką bardziej snajperską. Luneta Theta 4-9x40 (w sumie taki standard ale ma bardzo ładną jakość obrazu). Edited October 11, 2017 by feder91 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts