pelcu Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 Witam.Mam bardzo poważny problem.Otóz polega ona na tym że nie wiem co mam wybrać i oczekuję na wasze podpowiedzi i informacje o modelach.Najpierw byłem przekonany do MP5A3 tm ale teraz spodobał mi się M11 z BB za 705 zeta w tajgunie...Nie ma to jak ktoś do ciebie strzeli a ty wyjmjiesz zza pazuchy coś takiego i powiesz:"ty sku*******"i w 3 sekundy wpakujesz mu w dupe cały magazynek :)Wiec pomuzcie mi cxzy warto zbierać na M111 cxzy kupić MP5A3 TM? Quote Link to post Share on other sites
kevin Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 Słyszałem dużo dobrego o ingramie, bardzo ciekawa alternatywa, jeżeli chodzi o cenę - bo osiągi ma lepsze niż MP5. Niestety gaz, to jest problem, podobno nie jest wielkim pożearczem, ale jednak gaz trzeba mieć. Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 Dlaczego w nazwie topicu piszesz o Micro UZI?? Przecież chodzi ci o Igrama M11! Tu masz opis tego guna: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=4004 A o Micro Uzi było już na forum. Od siebie dodam tylko żę decydując sie na gaziaka musisz sie liczyć z: -większym zużyciem kulek(w przypatku M11 który strzela również full-auto jeszcze większe) -droższą eksploatacją gdyż musisz kupować gaz((w przypatku M11 który strzela również full-auto zużyjesz go jeszcze więcej) -będziesz musiał się nauczyć dyscypliny ogniowej gdzyż w przeciwnym razie wywalisz w 3s magazynek na jednego kolesia a potem co?? Musisz sie szybko gdzieś schować i naładować magazynek! Pozatym jako broń główną ja wybrał bym jakąś broń długą ze stabilnym oparciem(nie wiem jak jest z tą kolbą w M11 a w Micro Uzi nie ma jej wcale) i długą linią celowniczą. Innymi słowy kup MP5A3 TM(lub inną dobrą długą sprężynę)! P.S. Skoro masz już te 700 zł na M11 i liczysz sie z wydatkamu na gaz i kulki to czy nie lepiej dozbierać na elektryka? Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 Jeśli masz juz 700zł i chcesz ingrama to najlepszym wyjściem będzie zakup modelu z firmy KSC bo wg mnie jest to naprawde dobry wybór. Opis tego guna masz TUTAJ natomiast nabyć tą maszynkę możesz TUTAJ Quote Link to post Share on other sites
wali Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 P.S. Skoro masz już te 700 zł na M11 i liczysz sie z wydatkamu na gaz i kulki to czy nie lepiej dozbierać na elektryka? podpisuje sie! jesli grasz duzo i masz zamiar grac jeszcze troche to aeg jest po prostu wyborem z perspektywa! Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 Ktoś chciał sprzedac mp5a5 tm za 800-900zł poczytaj w jakims z ostatnich postow w dziale aeg, temat jakis o tuningu. Duzo lepszym wyborem bedzie aeg. Quote Link to post Share on other sites
Reptile Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 A pozatym to tajgun-HFC, a nigdy niewiadomo co HFC Ci przyniesie :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts