Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH][GAZ] M11 z BB (z Tajgun.pl)

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...

Mam pytanieb do posiadaczy Ingrama z HFC .Otóż zastanawiam się nad jego kupnem i chciałbym wiedzieć czy jest drogi w eksploatacji, tzn ile żre gazu bo jeśli zbyt wiele to kupię chyba jakąś gazową Berettę.

Podczas przeglądania ofert Ingramów w necie naszło mnie dodatkowe pytanie - czy jest duża różnica między Ingramem Z Hfc który w sklepie snajperasg.prv.pl kosztuje 500 zł a Ingramem z seri Ksc/Kwa który w machinegunie kosztuje 530 zł??Czy oprócz różnicy w wykonaniu (tzn na Ksc/Kwa ma niby więcej częsci z metalu) są jeszcze jakieś poważniejsze różnice?Bo ceny są bardzo zbliżone.

Witam

Ingrama nie posiadam, nie wiem o nim nic. Jedno jest pewne i to sie chyba każdy zgodzi. W tym wypadku weź z Machinegun.pl co klasa to klasa (jeśli chodzi o sklep). W razie jakies kłopotów to masz jednak dobry serwis, przyjazną obsługe itd. (ja złego słowa na nich nie moge powiedziec jak narazie).

Pozdro

P.S. Troche stary topic wykopałes :D

• 2 months later...

A ja odnawiajac temat chcialem sie zapytac o kilka rzeczy a wlasciwie akcesoriow do M11:

1. Czy Ten tlumik (nr1) rozni sie wlasciwosciami od tego tlumika (nr2) oprocz tego ze cena i producentem :?: chodzi mi tutaj glownie o to czy z powodu tak duzej roznicy ceny zmieniaja sie jakos wlasciwosci tlumika KSC na lepsze :?: Poza tym czy faktyczniie ten tlumik Tanio Koba "Sionics" w ogole nic nie daje, nie tlumi dzwieku :?: Prosze glownie o wypowiedzenie sie posiadaczy tych tlumikow wyzej wymienionych. Pozdrawiam i dzieki z gorki na pazurki :D

Witam.

Mam problem z Ingramem. Mianowicie po każdym prawie strzale zamek zostaje w pozycji zamkniętej, pomimo, że mag jest pełen gazu i kulek. Próbowałem już wszystkiego, od smarowania podajnika, poprzez wykręcanie i smarowanie zaworów i całego zamka. Podczas strzelania w temperaturze pokojowej jest tak samo. Czy wie ktoś co na to poradzić?

PS. Ten temat wydawał mi się odpowiedni na to pytanie.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Wybaczcie że trochę off-topic ale mam pytanie do użytkowników Ingrama z KSC/KSC-KWA a jest to jest to jedyny w miarę aktualny temat o tym gaziaku.

Zamierzam kupić Ingrama M11A1 KSC-KWA ale ponieważ będzie to mój pierwszy gaziak nie wiem jaki zamówić do niego gaz? Temperatury ostatnio spadły i nie wiem czy zwykły green gaz wystarczy?

Zastanawiam się nad dwoma:

Green Gaz z MG.pl http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=499

American Eagle z military.pl http://military.pl/s/m/CG603501.html

Pytanie czy rzeczywiście jest między nimi jakaś różnica jeżeli chodzi o działanie w temp. poniżej 10 stopni celsjusza?

Jeszcze raz wybaczcie (szczególnie moderatorzy ;-) ) że trochę off-topic

edit: JOPJ aega mam :-) Ingram bedzie jako broń boczna i tylko czasami

Jeśli chcesz strzelać w zimie kup ten z military. Jednak zima to czarna pora dla każdego gaziaka (smar twardnieje i czasem cuś syfonuje), więc tej pory roku nie polecam. Na zimę warto mieć AEG-a(ja nie mam bo mnie nie stać) lub sprężynkę. 8)

Pozdro

Witam,

Mam kolejne trochę lamerskie pytanie/prośbę dot. M11 KSC-KWA :-)

Jak by ktoś mógł mi napisać listę części tego guna które muszę smarować, bo nie jestem do końca pewien a nie chciałbym czegoś spie..rzyć.

Thank you for your cooperation ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...