Foka Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 a fucktycznie, tak to jest jak sie czyta forum jednym okiem :D Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Foka, a nie obrazisz sie jak sobie zapiszemy z Paramedicem (dobrze odmieniłem?) adres do tych gifów? :wink: Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 a co ja mam sie obrazac? sa w sieci to poki sa to se uzywajcie ;) Link to post Share on other sites
Haszczu Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Mam pytanieb do posiadaczy Ingrama z HFC .Otóż zastanawiam się nad jego kupnem i chciałbym wiedzieć czy jest drogi w eksploatacji, tzn ile żre gazu bo jeśli zbyt wiele to kupię chyba jakąś gazową Berettę. Podczas przeglądania ofert Ingramów w necie naszło mnie dodatkowe pytanie - czy jest duża różnica między Ingramem Z Hfc który w sklepie snajperasg.prv.pl kosztuje 500 zł a Ingramem z seri Ksc/Kwa który w machinegunie kosztuje 530 zł??Czy oprócz różnicy w wykonaniu (tzn na Ksc/Kwa ma niby więcej częsci z metalu) są jeszcze jakieś poważniejsze różnice?Bo ceny są bardzo zbliżone. Link to post Share on other sites
Baca Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Witam Ingrama nie posiadam, nie wiem o nim nic. Jedno jest pewne i to sie chyba każdy zgodzi. W tym wypadku weź z Machinegun.pl co klasa to klasa (jeśli chodzi o sklep). W razie jakies kłopotów to masz jednak dobry serwis, przyjazną obsługe itd. (ja złego słowa na nich nie moge powiedziec jak narazie). Pozdro P.S. Troche stary topic wykopałes :D Link to post Share on other sites
Haszczu Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Dzięki za rade.Poczekam jeszcze na opinie innych przed kupnem. Link to post Share on other sites
Swistak Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 A ja odnawiajac temat chcialem sie zapytac o kilka rzeczy a wlasciwie akcesoriow do M11: 1. Czy Ten tlumik (nr1) rozni sie wlasciwosciami od tego tlumika (nr2) oprocz tego ze cena i producentem :?: chodzi mi tutaj glownie o to czy z powodu tak duzej roznicy ceny zmieniaja sie jakos wlasciwosci tlumika KSC na lepsze :?: Poza tym czy faktyczniie ten tlumik Tanio Koba "Sionics" w ogole nic nie daje, nie tlumi dzwieku :?: Prosze glownie o wypowiedzenie sie posiadaczy tych tlumikow wyzej wymienionych. Pozdrawiam i dzieki z gorki na pazurki :D Link to post Share on other sites
gribshift Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Witam. Mam problem z Ingramem. Mianowicie po każdym prawie strzale zamek zostaje w pozycji zamkniętej, pomimo, że mag jest pełen gazu i kulek. Próbowałem już wszystkiego, od smarowania podajnika, poprzez wykręcanie i smarowanie zaworów i całego zamka. Podczas strzelania w temperaturze pokojowej jest tak samo. Czy wie ktoś co na to poradzić? PS. Ten temat wydawał mi się odpowiedni na to pytanie. Link to post Share on other sites
Mastrangelo Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 napelnienie gazem starcza na od 150 do 200 kulek Fajnie :D ale tutaj mowa o jednym magazynku.A czy może mi ktoś napisać,na ile strzałów(albo na ile magazynków :) )orientacyjnie starcza 1l Green Gasu w HFC :?: Link to post Share on other sites
Mastrangelo Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Nie przeszkadza Ci napis "Assault Eagle" na twoim M11 z hfc ? Jak duzy jest ten napis i gdzie on jest :?: :idea: Czy ktoś mógłby zamieścić tu zdjęcie z widocznym tym napisem? Link to post Share on other sites
eston Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Wybaczcie że trochę off-topic ale mam pytanie do użytkowników Ingrama z KSC/KSC-KWA a jest to jest to jedyny w miarę aktualny temat o tym gaziaku. Zamierzam kupić Ingrama M11A1 KSC-KWA ale ponieważ będzie to mój pierwszy gaziak nie wiem jaki zamówić do niego gaz? Temperatury ostatnio spadły i nie wiem czy zwykły green gaz wystarczy? Zastanawiam się nad dwoma: Green Gaz z MG.pl http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=499 American Eagle z military.pl http://military.pl/s/m/CG603501.html Pytanie czy rzeczywiście jest między nimi jakaś różnica jeżeli chodzi o działanie w temp. poniżej 10 stopni celsjusza? Jeszcze raz wybaczcie (szczególnie moderatorzy ;-) ) że trochę off-topic edit: JOPJ aega mam :-) Ingram bedzie jako broń boczna i tylko czasami Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Jeśli chcesz strzelać w zimie kup ten z military. Jednak zima to czarna pora dla każdego gaziaka (smar twardnieje i czasem cuś syfonuje), więc tej pory roku nie polecam. Na zimę warto mieć AEG-a(ja nie mam bo mnie nie stać) lub sprężynkę. 8) Pozdro Link to post Share on other sites
eston Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Witam, Mam kolejne trochę lamerskie pytanie/prośbę dot. M11 KSC-KWA :-) Jak by ktoś mógł mi napisać listę części tego guna które muszę smarować, bo nie jestem do końca pewien a nie chciałbym czegoś spie..rzyć. Thank you for your cooperation ;-) Link to post Share on other sites
Recommended Posts