evan Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 A jak z wygodą i jakością wykonania ? Quote Link to post Share on other sites
SSgtSmigiel Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) Rangersi na pustyni w '93 używali butów z firmy ALTAMA z ja jako rokonstruktor i codzienny użytkownik mogę potwierdzić ich przecudowną wygodę i jakość wykonania. Edited June 28, 2009 by SSgtSmigiel Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Pod warunkiem chodzenia po piachu... Zresztą obecnie Altama nie jest kojarzona z wysoką jakością. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Rangersi na pustyni w '93 używali butów z firmy ALTAMA z ja jako rokonstruktor i codzienny użytkownik mogę potwierdzić ich przecudowną wygodę i jakość wykonania. Drogi "rokonstruktorze", a jak długo ich używasz i jakich innych butów używałeś? Bo mam wrażenie, że chwalisz sprzęt którego nie miałeś okazji porównać z innymi znacznie lepiej skonstruowanymi wyrobami. Quote Link to post Share on other sites
SSgtSmigiel Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Prawda dzisiejsze obuwie taktyczne firmy Magnum czy Danner są bez porównania lepsze od dzisiejszych butów firmy Altama, ale w '93 było całkiem inaczej. Firma Altama w tamtych czasach była bardzo poważana przez wojsko jak i cywili i produkowała buty o wysokiej jakości. Buty Altamy były wtedy znakomite, prawda teraz Altama uświadomiła sobie że ich buty były jednymi z_najlepszych więc zaczeli robić buty na ilość a nie na jakość . Ale warto kupić oryginalne Altamy niż Jungle Bootsy. Jungle Bootsy nie polecam nikomu a zwłaszcza podróbek. Podróbki są w tej samej cenie co oryginał ale jak ktoś chce zostać kaleką to nie polecam ani oryginału ani ******. Opanuj podstawy ortografii, nie powtarzaj się i nie używaj wulgaryzmów. Dziękuję. C22 Quote Link to post Share on other sites
Wolus Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Wybaczcie, że nieco odkopuje temat... Zainteresowany jestem kupieniem butów tej właśnie firmy, a mianowicie Altama Buty taktyczne LiteSpeed 8 http://www.military.pl/altama_171m/altama-...ed-8_6210t.html lub Altama Buty taktyczne ExoSpeed 6" http://www.military.pl/altama_171m/altama-...uot-_8150t.html Czy może polecacie inne marki w podobnej cenie Ogólnie mają to być buty nie tylko na akcje, ale również na co dzień... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts