tymbark222 Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 mam do wykorzystania 330 zł (wiem niewiele) i chce kupić jakiś karabin sprężynowy l96a1 jest cholernie cięrzki i długi bardzo cięrzko trzyma się w nim sektory ogniowe z powodu jego wagi ale ta moc - 450 fps A zato mp001 mniej warzy ale ma tylko 400 fps Czy ktos mi może powiedzieć jaki będa mialy zasięg obie repliki i która z nich się oplaca bardziej kupić albo podać jakies sensowne zainwestowanie pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 "tylko" 400fps - zasięg jakieś 55-60m na kulce 0,25. Stary, repliki TM mają "tylko" 285fps a kosztują 4-5 razy tyle co ten shit, a co lepsze strzelają niewiele bliżej od tanich snajprek więc lepiej w nie nie inwestować. Quote Link to post Share on other sites
tymbark222 Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...eleskopowy.html - a czy mogłbyś mi powiedzieć coś wiecej o tej replice np: skuteczny zasięg , celność , możliwość tuningu , wytrzymałość:) Dzieki pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
m0se0 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 No moim zdaniem na początek odpuścił bym sobie ten sklep :P. Ja osobiście mam Mp001 ma o te 50 fps mniej ale jest również tańsza :P (na allegro od krakmana kupiłem za 165 zł ). Moim zdaniem te 50 fps nie robi róznicy :P no ale M13 nie miałem styczności więc nie będę sie wypowiadał na jej temat a co do Mp001 jestem zadowolony , warta swojej ceny :). Jesli chodzi o szczegóły pisz na gg a albo pw ;P. Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 m0se0, nie warta jest 160zł. Po kilkuset strzałach zacznie występować problem samo wystrzału......... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts