ctxpl Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Witam Zamierzam zabrać się za zakup tego GB ale mam dylemat czy nie lepiej kupić do sprężyny M170 normalnej V2 od G&P czy Systemy bądź Deep Fire. Czy Pro-Win jest war swojej ceny ( ok 600 zł sprowadzany bądź 789 zł na asgshopie). Jest on odpowiednio wytrzymały ??h. Czy są jakieś problemy z montażem zębatek Systemy Infinity Torque Up ???. Interesują mnie najbardziej wypowiedzi osób które miały z tym GB styczność. Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Kolega posiada ów GB. Co do tego czy warto czy nie to sie nie wypowiadam bo to jest kwestia czasu. Natomiast ITU systemy NIE PASUJA. Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 dzięki mojpo nawet po jakiejś przeróbce ??? nie podejdą :) czekam dalej na więcej info Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 STU to maksimum, jakie tam można włożyć. Przy ITU trzeba po prostu piłować gearbox, a zwarzywszy na jego urodę to po prostu szkoda ;) Gerboxy ProWina słyszałem, że wytrzymują ponad 100k strzałów na M150, więc i z M170 powinny sobie poradzić :roll: Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 0L0 a jak bardzo piłować czy będzie to wpływało na jego wytrzymałość. A z v.2 który z dostępnych na polskim rynku jest najbardziej wytrzymały ?? Na forum pisane jest że G&P Systema Deep Fire ale czy któryś z nich jest lepszy od innych ??? Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Nikt ci tego dokładnie nie określi... Ja słyszałem o pęknięciach Deep Fire-ów i systemy, natomiast jeszcze nigdy nie obił mi się o uszy pęknięty G&P. Może to on jest najwytrzymalszy... Aha - zbrojenie UESA - to drastycznie zwiększy liczbę oddanych strzałów na 1 szkielecie. Quote Link to post Share on other sites
ctxpl Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 A jednak pękł http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=13491&st=20 Na razie kupuje jeszcze v.2 tylko nie wiem dalej który będzie ten naj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts