Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Zamierzam zabrać się za zakup tego GB ale mam dylemat czy nie lepiej kupić do sprężyny M170 normalnej V2 od G&P czy Systemy bądź Deep Fire. Czy Pro-Win jest war swojej ceny ( ok 600 zł sprowadzany bądź 789 zł na asgshopie). Jest on odpowiednio wytrzymały ??h.

Czy są jakieś problemy z montażem zębatek Systemy Infinity Torque Up ???.

Interesują mnie najbardziej wypowiedzi osób które miały z tym GB styczność.

Posted

STU to maksimum, jakie tam można włożyć.

Przy ITU trzeba po prostu piłować gearbox, a zwarzywszy na jego urodę to po prostu szkoda ;)

Gerboxy ProWina słyszałem, że wytrzymują ponad 100k strzałów na M150, więc i z M170 powinny sobie poradzić :roll:

Posted

0L0 a jak bardzo piłować czy będzie to wpływało na jego wytrzymałość.

A z v.2 który z dostępnych na polskim rynku jest najbardziej wytrzymały ?? Na forum pisane jest że G&P Systema Deep Fire ale czy któryś z nich jest lepszy od innych ???

Posted

Nikt ci tego dokładnie nie określi... Ja słyszałem o pęknięciach Deep Fire-ów i systemy, natomiast jeszcze nigdy nie obił mi się o uszy pęknięty G&P. Może to on jest najwytrzymalszy... Aha - zbrojenie UESA - to drastycznie zwiększy liczbę oddanych strzałów na 1 szkielecie.