shadow_81 Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Mam problem z rozłożeniem fn-fala. Chciałbym się dostać do lufy. Zauważyłem, że body dzieli się na dwie części tak, jak w emkach. Nie mogę tylko znaleźć pinu do wybicia, który oddzieliłby obie części. Pomóżcie! Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 W replikach KingArms żeby rozebrać body trzeba wpierw zdemontować kolbę długim śrubokrętem a potem ampulem - pod mocowaniem kolby - odkręcić tylnią część body. Uważać podczas "łamania" na wyskakującą sprężynę spod recivera czy jak to się się tam nazywa. Dobrze jest też wcześniej zdemontować tylni przyrząd celowniczy, żeby go nie porysować ;/ Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ekhem... Spójrz na datę :-P To było 1.5 roku temu. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Faktycznie... ale może będą następni ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts