sindbad Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Witam! Mam problem z moim glokiem 18c. Wszystko dobrze działało... Lecz nagle przeładowałem raz i chciałem strzelić inic nie wyszlo. Wygląda na to że spust mi się zepsuł gdyż nie odbija i nawet nie strzela po przeładowaniu. Wiecie może jak naprawić ten spust?? Z góry dzięki za odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
wally Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Wypadałoby napisać czy to gaziak czy elektryk. Quote Link to post Share on other sites
sindbad Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 No więc to jest sprężynowy. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Jesteśmy w tematach replik srpężynowych:) Nie wiem jak on wygląda w środu ale jeśli podobnie do mojego to raczej urwał Ci się bolec (przy takim czymś co podtrzymuje tłok przed wystrzalem). Ale jeśli rozkręcisz to powinieneś mieć wszystko jak na dloni :) i nie powinno być problemów. Quote Link to post Share on other sites
dzozew Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 A jeżeli jesteśmy w temacie Glocka 18c (sprężynowy) Czemu kulki zapychają mi się w lufie? Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Najprawdopodobniej dlatego, że są słabej jakości. Quote Link to post Share on other sites
szmaki Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) a wiec tak...ten glock to pewnie cyma a wiec jest identyczny z g17 stti jakiego mialem... tez mi sie kulki zapychaly a uzywam zawsze bezszwowych bialych 0,2 uhc.... Przez dluzszy czas nie wiedzialem co jest grane ale gdy rozebralem replike to to co zabaczylem...no smiech na sali ta uszczelka co jest na tloku w cylindrze byla za szeroka...utknela w cylindrze i odczepila sie o tloczka...czyli nie pompowalo powietrza...zrobilem tak kupilem super glue, wydlubalem uszczelke i przykleilem ja do tloczka, psiknalem do cylindra Wd40 i po sprawie...dzialal bez zarzutu Edited February 4, 2008 by szmaki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts