b1alek Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Mam pytanko: czy dało by radę zamieścić ten zestaw: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1822 W AK47 Beta Spetsnaz JG i czy dużo by mi to dało? Chodzi mi o głównie o zasięg i celność. Z góry thx za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Po pierwsze w ak47 masz cylinder typ 0. Po dwa po co w beta specnaz m150 ? Po trzy, aby mieć lepszą celność lepiej zainwestować w preckę i gumkę HU. Po cztery jak włożysz to do ak to walnie ci na szkielet gb. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Chcesz to włożyć do stockowego GB? Quote Link to post Share on other sites
b1alek Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 (edited) A jakbym miał kupić do tego nowy GB to ile by to mniej więcej by to kosztowało? Bo może bardziej by się opłacało kupić spetsnaza TM niż tuningować. Jeszcze jedno Dużo więcej fpsów by miał bo nie chce przesadzać. 470 fps to maks. A w tym jaki mam cylinder, bo chyba też 0. Jakbym tylko wydłużył lufę to o ile by mi sięw nim zwiększył zasięg? Edited October 16, 2007 by b1alek Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 O ja pierd... W niektórych rejonach kraju 460fps to już snajperka... W Specnazie? Może jeszcze powiesz, że do walki w budynkach... Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) <ściana> a więc zacznijmy: TM-cena nie jest równoznaczna z mocą tzn. w tm też musisz wymieniać wiele rzeczy by wstawić tak absurdalny zestaw jak m150 Taki zestaw to daje powyżej 500fps i to już morduje preclufa ile da metrów? Tego nie możemy powiedziec tym bardziej że nie wiemy jakiej firmy. Preclufy na pewno poprawiają skupienie szczególnie przy krótkiej lufie w ak beta jest krótsza lufa!! 23cm czyli masz cylinder 2. Jeżeli już musisz w to pakowac to najlepiej ftk od JBU m120 ale sądze że to i tak za mocne Oczywiście musisz jeszcze batkę kupic Pozdrawiam A tak najlepiej to na stos i palic!! Edited October 16, 2007 by Dragunow Quote Link to post Share on other sites
b1alek Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 ok thx za odpowiedz tylko lufke se wymienie i moze pozniej sprezyne. A to nie ma byc do cqb tylko do zielonej taktyki. thx za odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Tyle że samej sprężyny nie wymienisz bo CI się układ posypie. No i przy mocniejszej sprężynie musisz mieć mocniejszą sprężynę Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 przy mocniejszej sprężynie musisz mieć mocniejszą sprężynęMasz 100% rację! Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ok thx za odpowiedz tylko lufke se wymienie i moze pozniej sprezyne. A to nie ma byc do cqb tylko do zielonej taktyki. thx za odpowiedz To lepiej go sprzedaj i kup sobie coś z dłuższą lufą. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Foka dobre wiesz że o batke chodziło!! Quote Link to post Share on other sites
b1alek Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 ok thx tylko lufke se wydłużam. Może później(3lata:D) kupie sobie coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Życzę dużo cierpliwości Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Też mam tę Betę Specnaz - wierz mi, b1alek, to co proponujesz to morderstwo. Gumka HU dobrej firmy (silikonowy Guarder kosztuje 30zł!! fer Chrissake...) już dużo daje. Zarówno w dziedzinie donośności, jak i skupienia. Dodaj do tego preckę, i jest dobrze. Ja mam jeszcze zestaw cichej głowicy tłoka i cylindra, i absolutnie mi to wystarcza. Mocniejsza sprężyna - po co? Przede wszystkim, uświadom sobie, kolego, że Beta Specnaz tylko z wyglądu ma coś wspólnego z Kałaszem. Lufa w tym wynalazku ma taką długość, jak w przeciętnej MP-5 (chcesz dłuższą - schowaj ja w tłumiku). Zacznij o tym myślec jak o MP-5 w karoserii od Kałasza, to będzesz miec właściwą perspektywę... Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 tylko gb podmień na 3v i myśl jak kolega każe Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 BVANA!!! Zamiast zakładać nowy temat mogłeś dołączyć do poprzedniego - czterostronicowego. Proponuję połączyć tematy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts