SHOGUN_YAMATO Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Moim skromyn zdaniem jest to jedna z najlepszych pozycji do grania w sieci ze strzelanek do czasów poprzedniego Enemy Territory, UT2004 czy BF2. Gra jest świetna graficzni (i przy tym niezbyt wymagająca), dynamiczna, bardzo miodna. Można w nią zagrać 20 min i ma się taki sam ubraw jak po wielogodzinnej sesji :P No i jeszcze cena jest świetna :D Quote Link to post Share on other sites
Aliaze Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Gram, polecam! Niesamowicie przy niej czas leci, trzeba się pilnować. Podpisuję się pod tym co napisał SHOGUN_YAMATO. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Sorry, ale IMO to chyba najgorsza gra jaka wyszla na PS3... Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 Może... ja mam PC :P Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Co jak co, ale w razie czego polecam powrot do "Halo" ;) nie ma tych fajerwerkow graficznych...ale gra bardzo ale to bardzo wciąga :) Quote Link to post Share on other sites
Predalien93 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Mnie QW osobiście nie przypadł do gustu. Wolę gry z serii BF ;P Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 Hm... BF to dla mnie tylko 1942 lub 2142. Dwójka mi sie nie podobała szczególnie. Quote Link to post Share on other sites
Phoesis Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Quake Wars miał być następcą genialnego Enemy Territory, właśnie miał być, ale jak zwykle nie wyszło ;/ Co do BF zdecydowanie 2 rządzi, a 2142 to tak jakby mod na 2. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts