Przemalek Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Witam. Mam pytanie, czy lufa 500mm z Deep fire wejdzie do ak47 cymy. Oczywiście zakryje ją tłumikiem, ale czy będą jakieś problemy z jej zamontowaniem w komorze plastikowej hop up-a P&J. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
sknerus Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Nie będzie problemów przy komorze pj-towskiej.Sam wymieniałem lufe stokową w moim ak 74 CM na prec.A miałem komore pj.Więc spoko możesz śmiało ją wymieniac. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Nie podejdzie. Z tego co wiem precki do M14 mają trochę inne wycięcie na gumkę hop-up i pasują tylko do M14. Na forum kuj-pom ktoś pisał że zamówił preckę do M14 i do AUG'a TM mu nie podeszła, musiał piłować. Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 Tak samo było z Famasem, nie weszła. Ale znajomy, który trochę w tym siedzi, powiedział, ze ta lufa wejdzie.. Quote Link to post Share on other sites
Lis Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Podepnę się do tematu. Próbowałem wczoraj wsadzić do mojego CM028S (wersja jeszcze 280 fps) lufę precyzyjną Systemy do AK47. Okazało się, że nie da rady. Oryginalna lufa wchodzi luzem w komorę hop-up. Nie ma ani nacięcia na zatrzask ani otworu na gumkę HU. Czy mam kupić nową komorę HU od AK47 innej firmy? Jeśli tak, jakie inne elementy mam dokupić? Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Kup preckę 509mm a nie do M14. Chociaż czy to tak poprawi celność w stosunku do stock długość precka? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 W ak 47 precka 509 bedzie sporo wystawać. W 74 z wielkim tłumikiem ognia jest na styk. Widać ją w tłumiku. W ak47 będzie sporo wystawać z urządzenia wylotowego. Kup 450mm. Quote Link to post Share on other sites
Poznan Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 a czy do m4 firmy PJ precka 6.04 deep fire bedzie dobra?? i czy z gumka "Gumka wykonana z czarnego silikonu Nowa wersja ENERGY Systema" niebylo by problemu Quote Link to post Share on other sites
Pavo Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Precka na pewno będzie dobra (w zależności od długości) a o wykonaniu Deep Fire nic nie napiszę bo nie mam doświadczenia. Gumka Systemy też na pewno będzie pasować i jest dobrej jakości (sam używałem ;)). Quote Link to post Share on other sites
Poznan Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 co do lufy to wlasnie ta chce zakupic do m4 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2700 Quote Link to post Share on other sites
Pavo Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Długość jest dobra ale tak jak pisałem nie miałem do czynienia z preckami Deep Fire i się nie wypowiem na temat latania kulek ;) Niech ktoś bardziej doświadczony coś napisze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts