Pasti Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 zbrojownia.com.pl składa jakiegoś boskiego AUGa a2 JG. 450fps na M120 :-F . Nie wiem jak OLO to składa :strach: . Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Składa porządnie. Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 2 łozyska hurricane - maja z 6mm sztuka, długa lufa, uszczelniona dysza, teflon fix i jest, tylko bez borka to dziwne toto jest, chyba że to m120s hurricane ;) Quote Link to post Share on other sites
rogieroger Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Też wsadziłem niedawno promka o "takiej samej mocy" co poprzednia sprężyna innej firmy ... i nie mogę się doliczyć przynajmniej 50 efpeesów. Sprawdzam jeszcze, czy to nie jest wina czegoś innego... I jak? Sprawdziłeś czy jest to kwestia sprężyny? Quote Link to post Share on other sites
Dechowsky Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Witam, Co myślicie o takim tuningu tej broni (Steyr AUG A2 od CA) Będzie to: LEVEL I / 400 fps Tuning Classic Army (od asgshop.pl) + Preclufa 6.04 o długości 509mm Systemy + Silikonowa gumka do HU Guardera Proponujecie jeszcze jakies dodatki, może coś co przedłuży żywotność całości. I ile fpsa na tym wyciagne? No i czy na takim akumulatorku (NiMH 9,6V 1400mAh) to wszystko pociągnie, i jeśli tak, to jak długo? _________ Z góry dzięki za odpowiedzi i rady. Decha Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Obawiałbym się o zębatki. destrukcyjny wpływ przypuszczam będą mieć większy akumulator i sprężyna, ale mogę sie mylić ;-) . Jest osobna dyskusja nad tym, co może zrobić stosowanie akumulatora o większym woltażu. Ja zrobiłem zgodnie z zaleceniami producenta 8.4v(do czasu, aż nie będę się bawił w tuning). Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Stocki CA wytrzymają m120. Gumkę HU weź systeme a nie guardera i to wszystko. Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Stocki CA wytrzymają m120. Gumkę HU weź systeme a nie guardera i to wszystko. Popieram przedmówcę, w moim Aug A1 z CA mam Systemę, ponieważ guarder nie mieścił się w komoże po założeniu na lufę Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts