Pasti Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Oj dawno news był i ucichło... Zauważył ktoś, że HAG zmodyfikował swój produkt? http://www.heavyasg.com/?p=21 Drewno + metal... Ciekawe... Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Oj dawno news był i ucichło... Zauważył ktoś, że HAG zmodyfikował swój produkt? http://www.heavyasg.com/?p=21 Drewno + metal... Ciekawe... Ciekawsze jest to : Jesteśmy producentem broni airsoftowych, na razie mamy tylkojedną replikę w ofercie ale pod koniec września mamy zamiar zrobić już 3 albo i więcej. No mamy listopad a jakoś niczego innego w ofecie nie widać. Od strony jezykowej, strona w dalszym ciągu jest na żnująco niskim poziomie. Wiem,że jeden egzemplarz RPG który powędrował za granicę, po 2 dniach został wystawiony na sprzedaż - to daje do myślenia o produkcie... Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Skoro ktoś pyta... 20 egzemplarzy RPG7 powędrowało do Szwajcarii, na zamówienie koncernu RUAG. Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 Witam Z góry przepraszam że tak długo nie odpisywałem. Tak wiem trochę nie idzie tak jak było w planach :) ale ty tylko dlatego że było sporo zamówień na rpg i nawet nie mielismy kiedy zabrac się za coś nowego. Ostatnio jednak przekazaliśmy produkcję RPG w całości naszym pracownikom i wzieliśmy sie za projektowanie kolejnej replik. Narazie nie chcę zdradzać co to będzie bo wszystko może się jeszcze zmienić, mogę Panu powiedzieć że zrobiliśmy już prawie całe body i kolbę, niedługo będziemy przymierzać się do wpasowania Geraboxu. Jeśli będzie to wyglądało w miarę ładnie umieścimy zdjęcia na stronie. Pozdrawiam Krzysztof Perkowski Odpisali na maila po miesiącu... Ciekawe, czy to aby na pewno prawda... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 Informacje o RPG7: -Metal to stal; -Drewna zabejcowane(co to znaczy?); -Metal pomalowany czarną farbą, która odchodzi całymi płatami; -Sposób montażu granatu: wkłada go się na rurkę(jest ona na wyrzutni) i przekręca; -Masa około 5.5kg(2kg atrapa granatu, 3.5 wyrzutnia); -Kurek, umieszczony z tyłu chwytu przy którym jest spust to bezpiecznik. Chcąc oddać strzał trzeba trzymać wciśnięty kuerk i pociągnąć za spust :roll: . 0 ergonomii... ; -Z jakością słabo: wiele metalowych elementów ma ostre krawędzie. Przycięte szlifierką śruby i nieobrobione krawędzie blachy. To samo tyczy się drewnianych elementów; Żródło: magazyn "Broń i Amunicja" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts