Morfeusz Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 BOR ZOA Antyterroryści w Kosowie Rzeszów ćwiczenia systemu reagowania kryzysowego Centralne Obchody Święta Policji - Szczecin 2005 Opole - Ewakuacja oraz blokada dziedzińca Poczty Głównej w Opolu z powodu podejrzanej paczki Gdańsk Zatrzymanie nożownika Warszawskie Ćwiczenia AT Międzynarodowe ćwiczenia ratownicze Kłomino 2006 Ćwiczenia w Wędrzynie 2005 Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Morfeusz jeśi chcesz to mogę Ci jakoś podesłać fotki do umieszczenia. W tym miejscu. Edited January 16, 2008 by Laos Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Quote Link to post Share on other sites
Mariusz Komando Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) Ładne zdjęcie tylko zastanawiam się jaki kamuflaż znajduje się na białych kombinezonach. Wygląda jak Miejski Flecktarn i używany jest tylko do treningów ,ale o jego maskowaniu nic nie udało mi się znaleźĆ.Wie ktoś coś na temat ? Edited October 16, 2008 by Mariusz Komando Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 To Ja zadam też pytanie czy ktoś coś wie na temat grupy specjalne BOR-u?? Quote Link to post Share on other sites
Endrju Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ahh ci AT to już psy a jeszcze nie policja :P ale prezentują się świetnie ! raz tylko widziałem AT pod oknem, zatrzymali samochód wyjęli (lepiej by brzmiało wyciągnęli) kierowce usłyszał "na glebe go ku***" but w plecy odgłos upadania i zaobrączkowali go, wsiedli do transportera (nie wyglądał na opancerzonego :P szyby miał zwykłe) pojechali potem tylko jacyś niebiescy podjechali po samochód i poszedłem dalej grać w CS ;-) i żeby nie było wrzucam fotke :lol: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Tyle, że nazwa pliku - "sas_promo" wprowadza w błąd. To nie SAS tylko TAG(E). Quote Link to post Share on other sites
Endrju Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 przypominają troche SAS, bo mają maski :D SCTA w Szczecinie :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 To Ja zadam też pytanie czy ktoś coś wie na temat grupy specjalne BOR-u?? W "Commando", dodatku do lipcowego "Strzału" z 2008 roku był cały artykuł na temat WZS BOR. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 przypominają troche SAS, bo mają maski :D :poddanie: Ładne zdjęcie tylko zastanawiam się jaki kamuflaż znajduje się na białych kombinezonach.Wygląda jak Miejski Flecktarn i używany jest tylko do treningów ,ale o jego maskowaniu nic nie udało mi się znaleźĆ.Wie ktoś coś na temat ? AT1 Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Edited January 7, 2009 by Morfeusz Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Miniaturki dodajemy korzystając z http://www.imageshack.us/ . Prosto i skutecznie. Quote Link to post Share on other sites
kamik Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Przepraszam za poprzedni post, nie mogę go edytowac , więc jeśli to możliwe proszę o usunięcie go. Quote Link to post Share on other sites
kamik Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) Jeszcze kilka mniej znanych; Edited February 26, 2009 by kamik Quote Link to post Share on other sites
tarnus Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Ćwiczenia antyterrorystyczne przed Euro 2012 http://ekstraklasa.net/foto.php?id=1914&fot=2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts