Ariusz Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Witam, Noszę się z zamiarem kupna tej snajperki: http://www.gunfire.pl/product-yid-11521900...-10G-JG367.html Czy ktoś może używa jej "na codzień" :uśmiech: ? Jeżeli tak to proszę o jakieś opinie, ponieważ nie wiem czy to się opłaca kupić, a jeżeli tak to co od razu wymienić na wstępie? :poddanie: HELP!!! Wielkie dzięki :uśmiech: Link to post Share on other sites
Trydont Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Moze ja ci pomoge, chociaz czesciowo. Mialem replike VSR G-spec TMu - bylem zachwycony, skupienie, moc jak na stocka byly wysmienite.Bron byla niesamowicie cicha co sprawialo ze z 7 metrow bylem nieslyszalny. Sprzedalem ja a teraz mam zamiar kupic ponownie ot tak ze wzgledu na sentyment. No i sprawa w tym - ciekawi mnie rowniez jak ta konwersja VSR, o ktora pytasz, wypada w porownaniu z oryginalem. Chyba trzeba poczekac az ktos opisze. Link to post Share on other sites
Westie Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Pierwsza rzecz: rozkręć tłumik (żadna trudność, da się bez narzędzi) i włóż do środka jakiś materiał tłumiący. Nawet bez tego jest dość cichy, ale da się to poprawić (jest zauważalnie cichszy od mojego Warriora, a ten sam w sobie nie robi przesadnego hałasu, moja sprężynowa Berta UHC jest głośniejsza). Poza tym gumowane łoże świetnie leży w rękach. Link to post Share on other sites
Trydont Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 westie - posiadasz te replike? moze jakas opinia? recenzja? pozdrawiam Link to post Share on other sites
Westie Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Kolega zamawiał za moim pośrednictwem, więc miałem okazję obejrzeć. Problem jest z osiągami - ledwie 360 fps, bez zmiany sprężyny się nie obejdzie. Dla porównania, moje L96 prawie przebiło górę puszki po coli (dno przewaliło bez problemów, ścianki poszły obie) - czyt. niewiele mu do 500 fps brakuje. Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Tak, ale trzeba sprowadzać komorę z Chin, choć nawet teraz nie widzę na wgc... A BAR to ponoć kopia CSRki TMa, więc części wszystkie potrzebne można dostać w Polsce. No i pięknie wygląda :D. Ja jestem bardziej przychylny ku BARowi. Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 A nie puszczaja seary ?? Tak jak we wszystkich tanich snajperkach ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts