Krauser Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Mam pytanie.Jaka bateria pasuje do latarki taktycznej w MP5A5 TLF CA??I gdzzie ją można kupic?? :roll: Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Wchodzi tam 2x CR123 3V, taka jak do niektórych aparatów. Kosztuje koło 15zł sztuka, ale starcza na dosyć długo. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
sanmateo Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Witam, nie chce zakładać nowego tematu bo problem tyczy się TLF CA. Przez jakiś czas latarka normalnie działała mi na zwykłych batkach, ale kupiłem akumulatorki: http://allegro.pl/item751412700_zestaw_cr_...800mah_lad.html Zanim je naładowałem wszystko było ok, ale gdy podładowałem ładowarką która była w zestawie żarówka zaświeciła się przez niecałą sec. i zgasła. Potem zobaczyłem że sie przepaliła. Pojechałem, kupiłem żarnik prawie taki sam tylko G&P, tak samo zaświecił przez sec. i się przepaliła żarowka. Mogę kupić nast. żarnik ale nie chcę bez sensu wydawać 60zł, może ktoś wie co jest nie tak? Baterie są po 3V więc powinno być ok, po naładowaniu z tego co pamiętam napięcie było 3,3V na jednej. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Najtaniej, nie zawsze znaczy najlepiej. Tyle ci mogę powiedzieć ;) Quote Link to post Share on other sites
sanmateo Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 (edited) Najtaniej, nie zawsze znaczy najlepiej. Tyle ci mogę powiedzieć ;) Super. Czego to się tyczyło? Jakieś konkrety, czy nabijamy posty?:P BTW czy coś takiego mogło by wyeliminować problem napięcia itp? i pasuje do TLF CA? http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=3373 Edited September 30, 2009 by sanmateo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts