snajperwood Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 czesc jak w temacie planuje kupno tego cacka http://allegro.pl/item285328132_pistolet_a...ll_prezent.html myśle ze rozsądna cena osiągi i wykonanie tez na poziomie, planuje strzelanie z kulkek 0,36 g, mam nadzieje ze wpuszczą mnie z nim na duze strzelanki, bo ma sporą ilosc fps..., a jak wiecie nie zawsze wpuszczają z takimi gnatami. pozdro Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Hahaha. To tani Shit. Nie kupuj tego. Pozdr. Link to post Share on other sites
hellmans Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 To prowokacja? Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 (edited) Nowe strzelanie z kulkek 0,36 g, Hahahaha mam nadzieje ze wpuszczą mnie z nim na duze strzelanki, bo ma sporą ilosc fps. LoL a jak wiecie nie zawsze wpuszczają z takimi gnatami. j.w. A z aukcji Najwytrzymalszy GLOCK 26Mwersja Heavy Oryginal! Wyjątkowo wytrzymały, Skala: 1:1! TEN PISTOLET TO LEGENDA XX WIEKU! Hahaha Historia oryginału:Glock26 należy do najcelniejszych pistoletów sprężynowych. Dodając do tego dobrą jakość wykonania, blokadę spustu otrzymujemy produkt, który zadowoli każdego miłośnika pistoletów sprężynowych. Podobnie jak w pistoletach bojowych, po wykorzystaniu całego magazynka zamek pozostaje w tylnej pozycji. Glock od roku 1980, kiedy to wygrał konkurs na pistolet przeznaczony dla austriackich sił zbrojnych, zdobył uznanie specjalistów i jest obecnie jednym z najbardziej popularnych pistoletów na świecie. Znajduje się na wyposażeniu amerykańskiej policji, armii szwedzkiej, holenderskiej i norweskiej. LoL Nic więcej Dane Techniczne: * Długość: 16 cm * Napęd: sprężynowy * Materiał: elastyczny plastik ABS * Tryb ognia: pojedynczy * Waga: klasa HEAVY - CIĘŻKI! * Magazynek: 15 kulek * Zasięg: około 15 metrów Ogólnie:Taką ciemnotę ludziom wpajać to wstyd. To prowokacja? Chyba tak. Na WMASGu są debile(np. Ja) ale to już przesada. Pozdr. P.S.Jeśli ktoś z modów uważa że to SPAM to proszę usunąć. Edited December 26, 2007 by frank_martin Link to post Share on other sites
Medi Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Eeeetam, zostaje ;). Link to post Share on other sites
Sailus Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 o lol normalnie jak to przeczytałem to sie zastawiam czy takiego sobie nie kupic :) niezła moc :D Link to post Share on other sites
Polko Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Oj sie wysmiewacie z chlopaka 8) Jak chcesz kupić w miare dobra sprezyne za male pieniadze to polecam http://www.zbrojownia.com.pl/ Napewno znajdziesz cos dla siebie ;-) Link to post Share on other sites
Recommended Posts