MATI_hopek Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 witam mam pytanie jaka replike M4 kupic JG czy BOYI JG http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=464 BOYI http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=527 prosze o opinie posiadaczy tych replik o doradzenie:) pisze tu bo w dziale dla zielonych nie moglem zamiescic postu pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ozzi5 Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Zdaje mi się, że bardziej opłaca kupić JG, ponieważ nie trzeba wymieniać baterii ta co jest w stocku a w boyiu bateria starcza na 1 h-capa Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Widziałem i JG i Boyi kup sobie emkę będziesz zadowolony zasięg jak na stocka ok:] a za kasę którą zaoszczędzisz w różnicy w cenie tych emek kupisz batkę intellecta:] Quote Link to post Share on other sites
ozzi5 Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Coś niesądzę ze za 35 zł kupic batkę intelecta :P a przy okazji batka na zbrojownii na ogniwach KAN jest dobra ? Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 juz wybrałem JG , poczytalem na temat emek JG i zdecydowanie jestem za JG, jedynie to kiedys wymienie gumke hop-up bo ta róznie podkreca w JG a osiagi podobno dobre :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 rożne opinie o batkach Kana są:] Ja osobiście uważam je za słabe tzn te poniżej 2200mah:] padają jak muchy na mrozie szybciej niż inne batki i duże opory wewnętrzne Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Intellecty padają jeszcze szybciej. A kolega powinien był wziąć Boyi z www.customs.pl i byłby bardzo zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Intellecty padają jeszcze szybciej. A kolega powinien był wziąć Boyi z www.customs.pl i byłby bardzo zadowolony. nie zgodze się z Tobą,intellecty są wg mnie jednymi z najlepszych baterii. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Są... W lato i wiosne oraz czasem na jesień. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 (edited) to może mi się akurat trafił taki egzemplarz,ale to nie jest temat o bateriach. Edited December 28, 2007 by DyingFetus Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 tylko ze na custom.pl sa tylko boyie w full metal a ja nie mam 520zł:) pozdro Quote Link to post Share on other sites
b0nzai Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Też sie zastanawiam czy kupić eMke od JG i pozniej do niej powoli metal body itd czy boyi'a na crustom's tylko mnie ta bateria rozczarowuje znowu 100 zł do tyłu ... jak to jest z ta bateria ? Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 U mnie bateria trzymała na mrozie z 1-1,5 tys kulek, a nawet sformatowana nie była. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 (edited) Batka z Boyi`a nie jest wcale taka zła. Jak ludzie z customsa wsadzą już NORMALNĄ sprężynę, prowadnice z łozskowaniem i inne swoje bajery to te ganty naprawde miło śmigają. Edited December 28, 2007 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
b0nzai Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 zastanawiam się nad 3 rzeczami : 1.czy jak mam 170 wzrostu to M16 nie bedzie na mnie zaduze 2.ostatnio oglądałem fotki M4 boyia i jest naprawde źle spasowane (widac gb) 3.co byscie polecali kupic M4 JG z łożyskami i metal body czy M4 od Boyia ? Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 1.170-180cm to raczej przeciętna,więc nie sądze ,żeby była za długa. 2.Źle spasowane?gearbox za pewne widać przez otwór pod połączeniem kolby z body,to normalne. 3.Sprecyzuj pytanie,o jakie łożyska Ci chodzi? i o jaką emke Boyi Ci chodzi konkretnie? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 W niektórych egzemplarzach może być duża szpara (w moim body nie ma wcale i nawet sie nie gibie) ale to sie da poprawić kawałkiem blaszki z dyskietki chociażby. A co metal to metal. Bierz boyi a ewentualną szpare i tak wyeliminujesz. Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 witam mam pytanie czy ta gumka hop-up bedzie pasowac do m4a1 JG?? http://allegro.pl/item290235856_gumka_hopup_systema.html pozdro Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Tak. Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 witam mam takie pytanie moze mi ktos powiedziec jak rozłozyc body w m4a1 bo chce gumke hop-up wymienic najlepiej jak by ktos zdjecia zrobil dzieki pozdro Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 To Ci powinno pomóc: http://www.asgshop.pl/hopup_lufa.php Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 ok dzieki mam nadzieje ze nic nie popsuje , w mp5 cymy bulo łatwo wymienic:) pozdro Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 dobra juz pin wybity i rozlozone tylko teraz nie mopge tej lufy z komora wysunać troche wysunolem i dale nie mam za co chwycic , macie jakis na to sposób?? pozdro Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) A co o co haczy? Edited January 7, 2008 by pafcio0 Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 no juz wyjołem i zalozylem yulko nie wiem czy jest prosto niby tak ale nie wiem zobaczymy w boju a nic nie chaczylo tylko ciasno wychodzilo ale dalem rade dzieki za pomoc :) pozdro no juz wyjołem i zalozylem yulko nie wiem czy jest prosto niby tak ale nie wiem zobaczymy w boju a nic nie chaczylo tylko ciasno wychodzilo ale dalem rade dzieki za pomoc :) pozdro jeszcze jedno ja mam metalowa prowadnice sprezyny:) a cylinder nie wiem ma jakis otór po boku ale nie wiem jaki to typ:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts