lup Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 http://img147.imageshack.us/img147/326/44257358eb.jpg Jak się zrobi cieplej to koniecznie trzeba zrobić jakąś jebankę w takich klimatach :D Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Takie akcesoria to nie akcesoria... Wszystko wymięka przy tym: PS: Są to "zdobyczne" zabawki z Afganu, zarekwirowane przez naszych żołnierzy. Quote Link to post Share on other sites
QLIG Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Są to "zdobyczne" zabawki z Afganu, zarekwirowane przez naszych żołnierzy Widziałem to zdjęcie ponad rok temu, nie pamiętam gdzie ( może nawet na WMASG ? ) i podobno pochodzi z Afryki ;) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Owszem zdjęcie nie jest nowe ale pochodzi z MP.NET z tematu o naszych wojakach. W pracy na kompie mam link do tego i jak znajdę to nawet dokładną datę i miejsce tego "znaleziska" może podam. Poza tym znawcy dojdą po widocznym kole i nadkolu jaki to samochód ;-) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ... "Znawcy" mogliby dojść łatwiej jakby sprawdzili że to zdjęcie pochodzi z oficjalnej strony polskiego ISAF. http://www.isaf.wp.mil.pl/fotogaleria_26.html Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Czy coś powiedziałem nie tak? :???: Chyba, że Catch mi tu żaluzją do mnie strzelasz :P To nie była żadna wrzuta tylko stwierdzenie. ja bym tego po tym nie określił ale np Ty Catch tak. Edited January 15, 2008 by Majkel86 Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Wrażliwą jest dusza airsoftowca. Nie strzelam aluzją, tylko zamiast kombinowawszy czy to Afryka czy inny Madagaskar można było sprawdzić źródła zdjęcia na MP.net. Ta zabawna kolba przy tym AK może mieć swój cel (bo raczej nie jest przymusem w Afgańskich warunkach gdzie AK nie brak) i np. ułatwiać ukrycie broni między narzędziami. A swoją drogą - po prostu warto co jakiś czas przeglądać polskie serwisy i galerie - choćby tą PKW Irak, ISAF czy np. BBN. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Zdjęcie tego AK z akcesoriami zostało zrobione dla żartu, aby zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądało razem. Odpowiedni wątek przez autora zdjęć i strony został zamieszczony na www.gunchat.net Pozdro Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 No popatrz, a my wszyscy myśleliśmy, że on biega w polu z tymi 9 magazynkami :-F Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Wow. Swoją odpowiedź dodałem tylko dla wyjaśnienia, aby ktoś nie pomyślał, że kolo tak poważnie lata z tym na strzelnicy czy po Arizonie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts