Saba Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Piszcie - co sądzicie o tym sklepie. Adres Sklepu: www.badtoys.pl www.forum.badtoys.pl Link to post Share on other sites
krychu Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 W Listopadzie dostałem propozycję od tego sklepu o reklamowaniu ich na mojej stronie . Ja miałem wystawić Ich banner a oni mieli mi za to wysłać jakieś pierdoły (kominiarki, okularki) dla całego teamu. Po tym jak wystawiłem banner dostałem wiadomość że ta paczka już została do mnie wysłana. Paczki nie dostałem jak na razie już od 2 miesięcy a wszelkie zapytania o przyczyny są ignorowane mimo dostępności na gg. Nie wiem jak jest tam z kupowaniem więc na ten temat nie mogę się wyrazić. P.S. Asortyment mają trochę szitowy 8-) Link to post Share on other sites
mnich250 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Sklep BadToys jest super mają dobre ceny i szybką przesyłke ... Niedługo zbieram ludzi na pojedynek i wiem na 100% z kąd bede brał zaopatrzenie ... Pozdro :killer: Link to post Share on other sites
Mark99 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Macie racje ten sklep jest gorszy niż taniemilitaria czy nawet airshitguns.pl Nie mogłem sie powstrzymać :wink: : Decydując się na SCORPIONA otrzymujesz: 1.Karabin maszynowy 2.Mocną niezawodną sprężynę 3.Magazynek 4.Amunicję (około 50 sztuk) 6.Tarczę 7.Broń wykonaną z materiału ABS czyli takiego który przypomina metal. 8.Metalową kolbę Link to post Share on other sites
Piotrekav91 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Czyli nikt nie może nic dobrego o tym sklepie powiedzieć? Zaciekawiła mnie ich M14 z cymy bo jest o 100 zł tańsza niż na gunfire. Kupował ktoś ją może z tego sklepu? Jest to napewna ta sama m14 co TU Link to post Share on other sites
Igiii Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Witam Zamówiłem w tym sklepie detal, jedną kominiarkę. Głównie może dlatego, żeby sprawdzić ten sklep. Minął miesiąc i zamówienie poza przyjęciem nie ruszyło się W OGÓLE. Kompletny brak kontaktu, nie odpowiadanie na telefon. Po prostu żenada. Stanowczo odradzam. Link to post Share on other sites
ice250 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ja nie wiem czy zaufałbym firmie któa obok replik za tysiąc-pare złotych reklamuje shity za 120 zł pisząc że skuteczny wynosi 40 metrów.... Link to post Share on other sites
Filak Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ma ktoś może numer tel. do tego sklepu? Bo podobno już od 2 tyg idzie do mnie paczka z tego sklepu a zero odzewu z ich strony. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Najprawdopodobniej nie idzie wcale - wysoce prawdopodobne że ten sklep już nie istnieje... Link to post Share on other sites
cineq1989 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Sklep BadToys jest super mają dobre ceny i szybką przesyłke ... Niedługo zbieram ludzi na pojedynek i wiem na 100% z kąd bede brał zaopatrzenie ... Pozdro :killer: Hahahaha ale noob ile ci zapłacili żebyś tak napisał na forum. Hahaha "panienki" z Badtoys.pl to banda frajerów i tyle. Zamówiłem u nich pierwszą "giwerę" + kulki jakiś rok temu za kwotę 200 zł (ach te początki :D) oczywiście płatność przelewem. Przyjeżdża kurier i zdziwko :D muszę mu zapłacić. A jak się potem okazało to nie było kulek tylko jakieś 100 z zamówionych 4000. Więc odradzam ten "sklep" o ile nadal istnieje (mam nadzieję że nie). A ty mnich albo jesteś poje***y albo pracujesz w tym wytworze zwanym "sklepem". Pozdrawiam :uśmiech: Nie przeklinamy!!! Nawet używając gwiazdek! Nie wiem kto jest bardziej nieogarnięty skoro Ty odpowiadasz na baaardzo starego posta :-F Szmer. Link to post Share on other sites
samfisher Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Złodzieje, złodzieje i jeszcze złodzieje. Towar zamówiłem (97 zł) 08.03.2009 wpłatę dokonałem tego samego dnia i do dzisiaj nic nie przyszło i zero odzewu ze strony"sklepu" pomimo codziennego wysyłania wiadomości. Link to post Share on other sites
mover2 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) Witam, ten sklep jest dziadowski 0-kontaktu 0-aktywności wobec przesyłki nie polecam tam kupować, na wysyłkę czekam już tydzień.Gdy chciałem dowiedzieć się czy coś się stało zero kontaktu.Sklep lepiej omijać szerokim łukiem. PS. Poza tym wejdźcie tam w nowości jeszcze piszą o Euro 2008, od razu napawa to podejrzeniami. Pozdro. Edited April 16, 2009 by mover2 Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Między innymi dlatego jest dopisek pod tematem "Sklep najprawdopodobniej zaprzestał działalność" ;) Link to post Share on other sites
sotnik Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Między innymi dlatego jest dopisek pod tematem "Sklep najprawdopodobniej zaprzestał działalność" ;) ja zamawiałem 09 04 2009 natychmiast (parę minut) dostałem info że muszę wpłacić pieniążki na konto co niestety zrobiłem do tej pory brak odzewu brak kasy i niema takiego numeru wcześniej przed zakupem UDZIELILI mi informacji na temat dostępnych akcesoriów do danej repliki czyli ktoś tam siedzi przed kompem wobec zaistniałej sytuacji 265.20 pln sprawę kieruję do rzecznika praw konsumenta a potem do sądu nie podaruję złodziejom :evil: Link to post Share on other sites
ozon Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Hmm dobra ja niestety zapozno sie kapnalem;/ Czekam na przesyłke i czekam niestety na poczccie nie slyszeli o zadnej przesylce do mnie;/ Najprawdopodobniej paczka nie zostala wyslana czy ktos wie czy da sie anulowac takie zamowienie ? Bez zadnych konsekwencji bo nie sztuka jest trzymac rok kase i zastanawiac sie czy to przyjdzie czy nie Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Nikt Ci nie każe odbierać paczki ;) konsekwencji żadnych z tego nie ma jeśli sklep leci w "kulki" ;) Link to post Share on other sites
ozon Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) ale jestes pewien? gadalem z rzecznikiem praw konsumenta to zacytuje wam cos gdy sklep ociaga sie z zamowieniami :P Aha i napewno nie ma konsekwencji prawnych jezeli nie odbiore tej paczki? :P USTAWAz dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny.1) Art. 12. 1. Jeżeli strony nie umówiły się inaczej, przedsiębiorca powinien wykonać umowę zawartą na odległość najpóźniej w terminie trzydziestu dni po złożeniu przez konsumenta oświadczenia woli o zawarciu umowy. 2. Jeżeli przedsiębiorca nie może spełnić świadczenia z tego powodu, że przedmiot świadczenia nie jest dostępny, powinien niezwłocznie, najpóźniej jednak w terminie trzydziestu dni od zawarcia umowy, zawiadomić o tym konsumenta i zwrócić całą otrzymaną od niego sumę pieniężną. 3. W wypadku gdy przedsiębiorca nie może wykonać zobowiązania z powodu choćby przejściowej niemożności spełnienia świadczenia o właściwościach zamówionych przez konsumenta, przedsiębiorca może, jeżeli zawarto takie zastrzeżenie w umowie, zwolnić się z zobowiązania przez spełnienie świadczenia zastępczego, odpowiadającego tej samej jakości i przeznaczeniu oraz za tę samą cenę lub wynagrodzenie, informując zarazem konsumenta na piśmie o jego prawie nieprzyjęcia tego świadczenia i odstąpienia od umowy, ze zwrotem rzeczy na koszt przedsiębiorcy. 4. W wypadku, o którym mowa w ust. 3, konsument ma prawo odstąpić od umowy w sposób i na zasadach określonych w art. 7. Zwrot rzeczy następuje w takim wypadku na koszt przedsiębiorcy. Edited May 9, 2009 by ozon Link to post Share on other sites
toldi1908 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 mieszkam w konstantynowie i pierwsze slysze o tym sklepie ale z ciekawosci jutro pojde tam po szkole i sie doweim czy jeszcze dziala Link to post Share on other sites
ozon Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) o super jak mozesz to napisz mi na gg (gg w podpisie) co i jak z tym sklepem bede wdzieczny Edited May 10, 2009 by ozon Link to post Share on other sites
toldi1908 Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 przeszukalem dokladnie cala żeromskiego i nie znalazlem sklepu Badtoys.pl a pod numerem 14 powstalo nowe centurum urody czy cos takiego wiec sklep widocznie zwinal sie niedawno lub przeniosl sie ( w co szczerze wątpie) Link to post Share on other sites
ozon Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 dobra thx chlopie sklep nas zrobil w ch... Link to post Share on other sites
Recommended Posts