eXtremisT Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Mam pytanie czy komus jeszcze zdarzylo sie aby firma majaca swoj adres w sieci airsoftguns.pl przywlaszczyla karabin? ja wyslalem do nich swoj karabin w pazdzierniku 2007roku, dostali karabin 2 listopada 2007 roku, poczatkowo twierdzili ze go nie maja, po otrzymaniu potwierdzenia od poczty polskiej tj w grudniu oswiadczyli ze moj karabin sie odnalazl i ze jest juz sprawny. od swiat karabinu nie otrzymalem!! kontakt z firma jest zerowy... czy ktos mial rowniez podobny problem? jezeli tak to prosze o kontakt w tym przypadku chyba trzeba siegnac po najsiliniejsze dzialo czyli zlozyc zawiadomienie na policje o przywlaszczeniu, bo inaczej z ta firma nie da rady rozmawiac... chodzi tutaj o karabin M4A1 full metal ris cena rynkowa ok 600zl mod: Stosuj polskie znaki!!!. Pozdrawiam. SJP. Quote Link to post Share on other sites
Xena Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Skoro im wysłałeś karabin to czego teraz od nich chcesz? Może chciałeś zrobić im prezent? :wink: Przede wszystkim, napisz po co im wysłałeś. Po drugie, czy masz dowód zakupu? Quote Link to post Share on other sites
ZXZ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) "oswiadczyli ze moj karabin sie odnalazl i ze jest juz sprawny." Myśląc logicznie i czytając ze zrozumieniem, możemy wywnioskować że replika była wysłana na serwis / gwarancję :roll: Edited February 1, 2008 by ZXZ Quote Link to post Share on other sites
reggie Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Nie jesteś sam mój kolega M14 wysłał na serwis przed Bozym Narodzeniem i do tej pory mają na niego zlewkę. Podbnie drugi kolega kupił L85A1 i po kilku dniach od razu odesłał (po jednym strzale odmówiła posłuszeństwa) było to jakos w okresie pomiezy Bozym Narodzniem a Sylwestrem i też do tej pory ni widu niz słychu. p.s Nie polecam sklepu, wielki minus Quote Link to post Share on other sites
Pituch Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Wysłałeś info im, że dajesz na serwis? Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Nie. Prawdopodobnie wysłał go z opisem 'Znudził mi się. Możecie go przerobić na obieracz do paznokci'. A poza tym, co za desperaci kupują jeszcze w airsoftguns.pl? Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Proponuję, żeby wszyscy, którzy wysłali swoją replikę do sklepu dłuższy czas temu, nie mają kontaktu ze sklepem (czują się olani), przysłali do mnie maila (regdorn[at]wmasg.pl) z opisem sytuacji łącznie z imieniem i nazwiskiem do identyfikacji przez sklep. Jeśli rzeczywiście tego jest tyle, jak pisze reggie w wątku o Gunfire, to postaramy się pomóc w wyjaśnieniu sprawy. Jeśli natomiast okaże się, że to burza w szklance wody, niektóre osoby będą musiały przemyśleć swoje zachowanie. Jednocześnie WAŻNE, aby rozróżniać Gunfire od Airsoftguns! To nie te same sklepy! Quote Link to post Share on other sites
Shin Ryu Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ja wysłałem swoją MP5A5 do sklepu airsoftguns.pl w lipcu 2007 - do dzisiaj jej nie odzyskałem. Wysłałem wiadomość do Regdorna może w czymś pomoże. Może... Quote Link to post Share on other sites
Gunfire_com Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Witam, Tak informacyjnie, ze strony GunFire.pl dodam, że mamy w serwisie około 10-15 replik, które czekają na kontakt ze strony klientów. Zostały odesłane do nas pocztą, bez żadnych informacji wewnątrz opakowania, z etykiety pocztowej także nie udało się odczytać nadawcy - nie jesteśmy w stanie zidentyfikować od kogo pochodzi reklamacja. W naszych procedurach wygląda to tak, że nalezy się z nami skontaktować, podać informację jaką replikę się odesłało, podać jej znaki szczególne i datę odesłania. Powinniśmy wtedy ją bez problemu odnaleźć. Pozdrawiam Paweł Zalewski GunFire.pl Quote Link to post Share on other sites
Shaders Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ja również odesłałem karabin do reklamacji 17 kwietnia i nie dostalem do dnia dzisiejszego ani pieniedzy ani karabinu. Quote Link to post Share on other sites
TomcioASG_JRG Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 To u mnie znowu kumplowi się zepsuła L85A1 po kilku dniach użytkowania napisałem maila do nich, wypełniłem formularz gwarancyjny i wysłałem do nich odpowiednio oznaczoną tj. papiery, pudełko itp. Ja opłaciłem przesyłkę do nich, czyli zrobiłem wszystko jak tam pisze i po kilku dniach przyjechał kurier z całkiem nowym karabinem, a w mailu napisali że pozytywnie rozpatrzono reklamację. Czyli jak widać wszystko jest ok. Przynajmniej mi się tak wydaje. Albo ja akurat miałem szczęście..:P hehe Quote Link to post Share on other sites
kernest Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Przyznam szczerze, że i mnie, w dawnych czasach zdarzyło się kupić na airsoftguns jakieś dwa dzikie desert eagle, elektryczne - badziew, ale jako tako miały wyglądać w kaburze. Okazało się że to totalny crap, jeden nie strzelał wcale, bo połowa lufy była skruszona, a drugi raz strzelał - raz nie, jakieś kaprysy z zasilaniem. Odesłaliśmy w ramach przysługującego prawa zwrotu, upominałem się o pieniądze (ok 60zł, ale zawsze) przez kilka miesięcy, sprawę przekazywano tak długo, aż w ogóle nie wiedzieli o co mi chodzi, co wysłałem i kto ma dowód zakupu... dobija mnie tylko świadomość, że ich załoga widząc, że ludziom nie chce "walczyć" się o takie niskobudżetowe zamówienia może pozwalać sobie na coraz więcej Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts