lesiulodz Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Tyle słyszałem o tych karach w WP z zostawienie broni samopas, mógłby ktoś napisać co może wpaść sierżantowi do głowy? Sorry za OT. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Generalnie wszystko łącznie z prorokiem jeśli zgubisz swoją broń osobistą. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ze swojego doświadczenia z WP pamiętam sytuację, kiedy jeden z moich kolegów zasnął przed zdaniem broni do magazynu. Pewien kapral zobaczył, że nie pilnuje broni i mu ją zwyczajnie schował. Myśleliśmy, że chłopak będzie miał zawał, kiedy się obudził a Beryla nie było pod ręką. BTW - czasami można się spotkać na forum z ganieniem młodszych stażem w airsofcie za "palec na spuście" widoczny na zdjęciach. U mnie pewien porucznik za palec na spuście (na strzelaniu) wymierzał kopniaka w zad, albo w hełm :) Chyba nie był airsofterem. ;P Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ze swojego doświadczenia z WP pamiętam sytuację, kiedy jeden z moich kolegów zasnął przed zdaniem broni do magazynu. Pewien kapral zobaczył, że nie pilnuje broni i mu ją zwyczajnie schował. Myśleliśmy, że chłopak będzie miał zawał, kiedy się obudził a Beryla nie było pod ręką.(...) Normalka. Na KSRze robiliśmy to samo. (...)BTW - czasami można się spotkać na forum z ganieniem młodszych stażem w airsofcie za "palec na spuście" widoczny na zdjęciach. U mnie pewien porucznik za palec na spuście (na strzelaniu) wymierzał kopniaka w zad, albo w hełm :) Chyba nie był airsofterem. ;P Za palec na spuście dostawało się burę. Albo trzymaleś go zaleko od spustu albo dostawałeś opierdol od pana chorążego. A myśle że zaden z chorążych nie bawił się w airsoft. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) To co wkońcy znaczą te napisy? :D I nie chodzi mi tu o nr tylko napis w stylu "BLUE4" jak w screnie z CoD4. Edited July 11, 2008 by Kalashnikov Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 To samo co numer. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Thx. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts