Bociano Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Hoah! W wyżej wymienionej replice nie działa mi tryb semi, jakieś sugestie co zrobić, żeby przywrócić ten tryb? Zaznaczam, że wysyłanie na serwis nie wchodzi w grę, po prostu nie chce mi się babrać z wysyłaniem, czekaniem itp. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Pęknięty/zużyty przerywacz lub zgubiona sprężynka od przerywacza. Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Sprężynkę to on ma na pewno, ale zużyty przerywacz? przecież to jest kawałek metalowego gówienka.. jak coś takiego może sie zużyć? :P Jeśli się można wtrącić to czy ten przerywacz wygląda na piepsznięty? :P Bo kurde mam z nim ostatnio problemy... 0L0, chyba możesz spodziewać się mojego GB niedługo u siebie, chyba ze sam go jakoś złoże :P Czy jeśli dałbym do Zbrojowni do naprawy mojego gb, moglibyscie mi go jakims cudem uszczelnić? Edited January 22, 2008 by Crusher Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Przerywacz może się wytrzeć w miejscu w którym trze o niego mimośród zębatki tłokowej. Ileż, no ileż razy można to powtarzać? Albo zuzył się plastikowy zabek na kostce stykowej za który dźwignia przerywacza łapie. Spust na semi ciągnie się szybko i do konca a nie tylko tyle by silmnik się kręcił. I ile może być identycznych tematów jeden pod drugim? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts