VoldO Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 mam takie małe pytanie do posiadaczy tej repliki 1. gdzie miesci się bateria, w kolbie czy we front gripie?? 2. da się tam włozyc jakąś baterie o napięciu 9,6?? jesli tak to jaką (prosze o linki) Quote Link to post Share on other sites
masiu9 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Bateria znajduje się w kolbie(przynajmniej tam masz wyprowadzone przewody, ale możesz sobie przełożyć na przód i batka będzie w front gripie ) i do koby zmieści się każda bateria mini 9,6V, prawdopodobnie po wyłamaniu "zaślepki" w kolbie powinna Ci się zmieścić np. taka: http://asgshop.pl/produkt.php?id=669 Quote Link to post Share on other sites
VoldO Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 co myslicie o latarkach taktycznych dodawanych do replik MP5 firmy JG? jak one swieca i czy wogle swieca? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Raz miałem styczność z MP5Ax JG na nocnej strzelance. Świecą i to nieźle. Ale rewelacji bym się nie spodziewał. O ile dobrze pamiętam, to są zasilane bateriami CR123 (drogie i krótko żyjące). Quote Link to post Share on other sites
Pingu666 Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Dokładnie dosyć drogie a świeca może 5 h. Ja dziś wziąłem ten model zamiast mojego uszkodzonego HK33 i musze powiedzieć, że wykonanie nienaganne, hop działa jak należy ,po wyłamaniu zaślepki wchodzi mi batka 9.6 V 1800 mAh na ogniwach large, broń zdatna do modyfikacji ogólnie polecam;) Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Powiedz mi które zaślepki wyłamałeś? Ja w swoim G3 mam taką samą kolbę a za *ja nie mogę wymyślić co trzeba wyłamać. Opiera się batka Large na takich 2 pinach mocujących zaczep (ten pionowy dings) do zawieszenia taktycznego Ewentualnie czy da się tą kolbę rozebrać na 2 części jakimś sposobem? Edited April 8, 2008 by Kosmo Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ok już to opanowałem, nic nie wyłamywałem bo musiał bym wyłamać bolce od zawieszenia taktycznego, po prostu je spiłowałem tak ok. 50% z każdej strony i trochę śrubkę i działa. Batka co prawda wchodzi na hamca ale ogólnie strzela i wchodzi więc jestem zadowolony z efektu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts