Loniu Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Witam. Gdzie można dostać ładownice na kolbę? Interesuje mnie zwłaszcza model produkowany przez firmę Spec Ops, jest ona dostępna dla cywili? I mam drugie pytanie, z innej dziedziny, ale mające bezpośredni związek. Czy potrzebuje dokupić nowe kable jeżeli chce przeprowadzić je na tył w M4A1 Wgc Custom? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 M4a1..WGC C...taa... Możesz przelutować stare kable. Gdzie dostać ładownicę ? Szukam odpowiedzi na to pytanie już od dawna...zacząłem nawet kombinować nad przerobieniem ładownicy od CIRAS'a. P.S. Aites robi całkiem dobre. Ale gdzie dostać ? Nie wiem... Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Hello może coś takiego ciebie zainteresuje. http://www.gunsmokearmyshop.com/marpatzone/cbmm16cb.jpg Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 O cholera...ja ślepy jestem. 100 razy przeglądałem i nie zauważyłem ( albo nowe ? ) Dzięki :P Co do tego, że jest do M16. Wiele osób twierdzi, że do M4 się nie nadaje, jednak widziałem osoby ( twierdzą, że to ta - Do m16 aitesa ), które normalnie biegają z nią na kolbie do M4. Brać ! Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 http://www.asg.com.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1097 Na Capri są po 35 zeta. O ile to jest to czego szukasz. Quote Link to post Share on other sites
Loniu Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 Coś mi stronka sklepu nie działa :( Chodzi mi o coś takiego: http://www.allegro.pl/item273243382_ladown...e_spec_ops.html Pozdr... Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Capri coś majstruje i tyle. W ofercie są ładownice na kolby, tyle, że w moim przypadku żadna nie mieści mojej baterii. : / Dlatego muszę szukać gdzie indziej. Quote Link to post Share on other sites
Loniu Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 A jaką masz baterię? http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=834 Ta chyba powinna wejść do ładownicy? Pozdr... Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 No ja mam właśnie tą. I do tej z Allegro powinna wejść, wchodzi do ładownic na magi do M16. Ale do "ładownic na baterie na kolbe" ze sklepów NIE WCHODZI. Quote Link to post Share on other sites
SmithLegend Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 [Z handelkiem to do komisu] Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Zleć komuś z www.kamizelki.prv.pl Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Jakby to powiedzieć...próbuję od...od...hmm...wieków :P Hubert od września Cavtan może panel kolbowy, miał wycenić nie wycenił. Ale próbować można. Moje ogłoszenie tam w komisie lezy, ale nie tykają go...a szkoda ;] Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Czy potrzebuje dokupić nowe kable jeżeli chce przeprowadzić je na tył w M4A1 Wgc Custom? Nie, nie musisz. Otwierasz GB i przekładasz kable na tylni kanał. Robisz dziurę w plastikowej podkładce pod prowadnice kolby i tamtędy wyprowadzasz kable na tył. Proste i przyjemne :). nteresuje mnie zwłaszcza model produkowany przez firmę Spec Ops, jest ona dostępna dla cywili? Jak najbardziej, rzekłbym, ze to nawet typowo komercyjne wyroby są. Ja używam stock poucha BHI od 3 lat i polecam. Niestety w Polsce nie do dostania prawie. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Witam. Gdzie można dostać ładownice na kolbę? Zapytaj w Miwo Praszka. Robią na pewno takie ładownice do AK (mam, spisuje się nieźle), więc sądzę, że model do eMki też zrobią. Czarny, oliwkowy, albo w kamo wedle wyboru :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts