michalll Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Z gaziakiem jest też ten problem, że jak ciorasz go po ziemi w oporządzeniu to po każdym wyjściu idzie do rozbiórki i czyszczenia. Bella mi nie szkoda, to się tym specjalnie nie przejmuję, ale KSC to już by mi było szkoda do "codziennego" użytku. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 (edited) Mp7 i kurtz są zbyt duże na broń boczną, po prostu niewygodne. Eeee tam zaraz. Latam z MP5K PDW w kaburze udowej i jakoś specjalnie nie przeszkadza ;-). Ale i tak nastąpi wymiana na mniejszy (bo na spring&pistol party się nie łapię z tym ostatnio ;-) ). EDYTKA: I tak mam teraz problem, bo albo Sig TM, albo USP (ale AEP). Sam nie wiem co wziąć, gaziaków w domu już jest parę, a AEP`a jeszcze nie miałem (nie licząc rozbieranych ;-) ). Edited September 20, 2008 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 USP jest ładniejszy :D Ciekaw tylko jestem, czy można tutaj zamek wymienić na metalowy. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Zalerzy jaki glock cymy sie trafi i jak ustawi hopa. Ja z mojego stockowo potrafie trafic cel wielkosci czlowieka na 40 m. Tylko ze hop jest mocno ustawiony i trzeba znac trajektorie kulek przed strzealem zeby brac poprawki. 360 fps na budynki to zdrowo za duzo. Niby glock ma 180 fps ale zasieg ma zadziwiajaco daleki. Plus tanie magi, i nawet sa midy na 60 kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts