wilk1102 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Cześć, posiadam bron m933 p&j (takie same prawie jak m4a1) pękło mi w nim body a kolega sprzedaje body od aug. Czy jest mozliwoc przerzucenia cześci z emki do tego bodyA jesli sie da to jakie czesci najlepiej by wymienic ? Z góry dzieki;-) Stosuj Polskie znaki /Antol Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) Nie da sie, bo eMka ma gb v2 a AUG ma v3. Chyba, że mówisz o przemycie części wewnętrznych typu zębatki, łożyska, itp to wtedy tak. By wsadzić ten gb do AUGa musisz zmienić przynajmniej: -szkielet na v3 -mechanizm spustowy/selektor ognia Edited February 11, 2008 by Panocek Quote Link to post Share on other sites
wilk1102 Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 A mozesz mi powiedziec jakie czesci moge dac do tego body aug i co musze dokupic? Stosuj Polskie znaki /Antol Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) Nie wiem dokładnie co jest potrzebne by przemycić GB z eMki do AUGa, ale chyba taniej i szybciej wyszłoby kupno zarżniętego AUGa i wstawienie własnych części, lub możesz kupić kompletny GB w customs lub gunfire i poprosić o zmodyfikowanie na potrzeby AUGa. EDIT Samo body to nie wszystko. Jeśli nie jest to kompletny AUG bez GB, to lepiej sobie odpuścić takie manewry, choćby dlatego, że komora HU do AUG kosztuje ok 150zł. Edited February 12, 2008 by Panocek Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Moze kup na allegro korpus? Ostatnio widziałem aukcje z korpusem metalowym BOYI i komorą CA za ~150zł :) Od biedy jak się da, to możesz poxipolem coś zdziałać :P Quote Link to post Share on other sites
wilk1102 Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Ale juz nawiasem skoczylem z ta emka z plotu o nic nie walnelo i peklo -_-" jesli ktos rozwaza kupna replik firmy P&J nie polecam. Stosuj Polskie znaki /Antol Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Gdzie dokładnie pękło ci te body? Jak uszy to mam na to pewien patent. Quote Link to post Share on other sites
mariush13 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Buniek, mozna wiedzieć jaki masz patent na połamane uszy?? Quote Link to post Share on other sites
wilk1102 Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 No własnie pekly mi usze ;/ czekam w takim raze na tego patenta ;] Stosuj Polskie znaki i pisz po Polsku /Antol Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Sory za zwłokę ale nie miałem zbytnio czasu. Patent jest prosty u mnie działa, nie musi u każdego. Po 1 Trzeba znaleźć śrubę z nakrętką o średnicy około 3 mm. Po 2 Musimy wyjąć bolt cacha. Po 3 Wiertarką z wiertłem o średnicy takiej jak śruba wiercimy dziurę na sklepieniu gb pomiędzy 3 i 4 śrubą od strony komory hu. Po 4 Musimy uważać żeby nie zrobić otworu za wysoko- bolt catch nie będzie działał ani za nisko. Wygląda to tak: U mnie dolne body to jg a górne src. Pozdro, Mam nadzieję że komuś pomogłem 8) Edited March 31, 2008 by Antol Quote Link to post Share on other sites
alan_777 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ciekawy sposób ;) Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ciekawy sposób ;) :wink: Jest jeszcze drugi, który chyba wszyscy znają... mianowicie dorobienie uszek z aluminiowej puszki czy podobnego szałatajsta i wzmocnienie od spodu pękniętych. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Moderatorzy zlitujcie się i wywalcie ten temat w diabły to największy OT świata! Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Tak cie Dragunov to w oczy piecze pewnie, że spać nie możesz nie ? :D Męka straszna patrzeć jak ludzie sobie piszą, a ty nie wiesz co napisać mądrego. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Znalazł się lepszy XD hmmmm a może to ciekawy sposób na wypisanie wszystkiego co sie wie XD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts