dawidos160 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Mam pytanie - miał ktoś styczność z tym shotgunem ? http://www.badtoys.pl/product_info.php?products_id=298 Wiem,że śmieszny i plastikowy ale niby robiony przez cymę to jakoś się trzyma ? Do CQB się nada ? Jak nie to może Mosberg 590 rzekomo abs/metal ? http://www.badtoys.pl/product_info.php?products_id=296 Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 To 1-sze mial kiedys znajomy, niestety nie dziala zbyt dlugo i dosc marnie strzela. Quote Link to post Share on other sites
karbo Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Miałem to dawno dawno temu.Ma dosyć silna sprężynę przez co szybko poszedł zaczep od tłoka i nie miał hop-up.Strzelał na 20 m potem kulka spadała mocno w dół (0.2g).To jest taki typowy shotgun z bazaru. Quote Link to post Share on other sites
gdakus Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 tego shota P.799A Cymy, mial moj kumpel. Po 2 tyg. poszła mu kolba. Potem zrył się spust. Gdzy go rozkręcił nie mógł złożyć... Nie polecam... Radziłbym rzcaej kupić remingtona albo mossberga. Sa podobnej ceny Quote Link to post Share on other sites
pony666 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 A więc tak, tego "shotguna" 1 sam kiedyś miałem, mój 1 "gnat", dosyć dobrze sie sprawował, ale teraz naprawdę są "repliki" lepsze a mniej więcej w tych samych cenach,tak samo jak Aliant proponuje ci kupić coś z taiwanguna, poszperaj na forum napewno coś znajdziesz, dużo było już tematów o różnych "shotach", celownik tego 1 oczywiście to atrapa, zwykły kawałek plastiku, nawet szybki nie ma w środku -.-, taki zaczep (nie wiem jak to nazwać) od magu wsypowego po jakimś czasie poluzuje ci sie, szybko się ściera i wtedy otwiera się sam i kulki się wysypują, rączka od ładowania na przedniej części po miesiącu, może 2 ułamie ci się pod wpływem naciągu, więc jakby co odrazu radził bym ci ją czymś umocnić, bo trzyma się ona tylko na 2 śrubki. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts