Manis Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Witam, posiada ktoś może takie buty: http://www.arobron.pl/product_info.php/cPa...roducts_id/4951 ? Czy sprawdzają się one dobrze w terenie? Czy się nie rozklejają? Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Miałem buty Starforce choc nie te tylko droższy model i po roku, idealnie po roku rozkleiły się, a skóra pękła w miejscu łączenia z podeszwą więc ratować ich nie było sensu. jednak ogólnie są bardzo wygodne... Może tylko moje były takie wadliwe... :D Quote Link to post Share on other sites
Zoff Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Nosze dokladnie te same o ktore pytasz,przebieg jakies 6 miesiecy stan jak nowe,na razie nie sprawdzane w terenie. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) http://www.arobron.pl/product_info.php/cPa...roducts_id/4949 Takie miałem. Oddałem po 2 tygodniach i powiedziałem że więcej marki Starforce nie kupię. Wymieniłem na BW i te jak narazie chwalę. "Pretensje" do Starforce: - buty były UWAGA nierówno uszyte. Z miarą w ręku buty różniły się od siebie w niektórych miejscach o 1,5 cm (zauważyłem po kupnie i pochodzeniu przez parę dni), zauważalnie różne czubki miały, niestety nie przyjżałem się w czasie kupna - wynikiem nierównego szycia było to, że jeden but po przejściu paru kilometrów starł mi lewą nogę do krwi (na ścięgnie Achillesa) a prawa była nienaruszona - buty strasznie grube, wyściółka niby wchłaniająca pot powoduje to że buty są strasznie ciasne, wkłada się ciężko nogę i noga nawet przy mocno minusowych temperaturach była cała mokra (w desantach, Magnumach Cassic i BW nawet przy dużych temperaturach nogi mi się tak nie pociły) - przez ich grubość (wyściółka) system szybkiego sznurowania nie pomagał, wiązało się je wolniej niż Magnumy Classic na oryginalnych sznurowadłach (kto wiązał ten wie że nie jest to super szybkie), ogólnie pod względem szybkiego wiązania najlepsze moje buty do tej pory to desanty, jeśli chodzi o trwałość również, jednakże nie polecam ich. Co wynika z mojego przydługiego posta - nie polecam nikomu marki Starforce, ja się zraziłem przez pierwsze parę dni użytkowania i już się do nich nie przekonam. Tyle ode mnie. Edited February 13, 2008 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
Manis Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 chodzi mi głównie o rozmiar buta, a mianowicie o 16 UK, czy jak wolicie 52:) a z tego co wiem tylko Starforce ma tak dużą rozmiarówkę w swojej ofercie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts