uszy19922 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Bardzo chciałbym ztuningowac mojego styer-a aug-a tak do 450fps i nie wiem co wymienić. Proszę o podanie dokładnego spisu części i skąd kupić, co byście wy polecali. A osoby które tuningowały już kiedyś steyra swojego proszę o napisanie na privie bo mam dużo pytań i chętnie bym pogadał. Proszę o sugestie. Acha karabin nie ma nic wymienione jest w stocku. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ja wyciągnąłem ok. 420 fps, ale na AUG'u CA z: - boreup CA !click - gumka Systemy !click - sprężyna SP110 Guarder !click - lufa systema !click Temat o AUG'u TM już jest. Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Jeśli to AUG z TM i chcesz mieć te 450fps to masz praktycznie wsio do wymiany oprócz silnia i HU. Ten temat sobie poczytaj: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=33140&hl= G36C ma taki sam GB jak AUG, więc musisz to samo wymienić żeby Ci karabin długo i niezawodnie chodził. Quote Link to post Share on other sites
Krypton Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Fakt do wymiany jest prawie wszystko. Ja jeszcze bym sie zastanowił nad szkieletem , bo uważam że wytrzyma... w końcu to v3 :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts