helgrind Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Witam ;) Wie ktoś moż jak oddzielić komorę zamkową od podstawy szczerbinki ? Kołek duży wybiłem i nic nie da rady ruszyć... Jest w ogóle opcja wyjmowania lufy z zamontowaną komorą HU (instrukcji do repliki nie dostałem ;/) ? Pozdrawiam Helgrind Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Jest w ogóle opcja wyjmowania lufy z zamontowaną komorą HU (instrukcji do repliki nie dostałem ;/) ? Pozdrawiam Nie ma. Trzeba ją rozbierać wewnątrz. No chyba że uda ci się wyjąć podstawę szczerbinki :) Quote Link to post Share on other sites
helgrind Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 No chyba że uda ci się wyjąć podstawę szczerbinki A da się ? ;p Quote Link to post Share on other sites
biolon Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Witaj, może Tobie coś TU pomoże. Jeśli chodzi o oddzielenie to szczerbinka trzyma się na sprężynie i jak ją włożyli to na bank da się wyjąć. Z tym, że nie wiem czy nie trzeba by było wybić pina/bezpiecznik od nakładki [tej nad łożem z przodu]. I może od niego podejść. Ale tak zapytam z ciekawości.. Po co chcesz go wyciągać? A co do drugiego pytania to nie ma takiej opcji. Musisz wykręcić osłonę lufy wraz z podstawką szczerbinki [2 piny i jedna śrubka na imbus] i odkręcić od tej plastikowej prowadnicy przy GB [2 śrubki]. Inaczej się po prostu nie da. Chyba że się mylę;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
helgrind Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 (edited) A co do drugiego pytania to nie ma takiej opcji. Musisz wykręcić osłonę lufy wraz z podstawką szczerbinki [2 piny i jedna śrubka na imbus] i odkręcić od tej plastikowej prowadnicy przy GB [2 śrubki]. Inaczej się po prostu nie da. O to cały czas chodziło ;) Dzięki wielkie ;) Tylko tego małego pina za nic się nie da ruszyć ;P Edited February 16, 2008 by helgrind Quote Link to post Share on other sites
biolon Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Idealny do pinów jest wycior;-) Quote Link to post Share on other sites
helgrind Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 Trochę na tym kołku pokrzywiłem różnych rzeczy ;P. Ale i tak kapa bo nie ma miejsca potem na wyciągnięcie lufy z komorą ;/. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts