drajanck Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Jak mi się nudzi to sobie składam filmiki, a że raczej czasu nie mam to filmiki tylko dwa:P Jak komus się nudzi częściej to zapraszam, długie nie są:PP Pozdrawiam http://pl.youtube.com/watch?v=vvGVilVbdVk - tu również paru chłopaków z Cannon Fodder mam nadzieję, że się nie obrażą:P http://pl.youtube.com/watch?v=3koUZPhCDus Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Fajny montaż ale trochę mało ciekawe proporcje (film "Intro"): 22 sek czołówka, 33 sek film właściwy, 20 sek końcówka Coś tu nie tak. Quote Link to post Share on other sites
drajanck Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Hehe wiem:) nie chciałem używać w kółko tych samych materiałów (na wiosnę pewnie się coś nakręci). A tak naprawdę głównie chodzi o sam początek, który prezentuje nasze logo. Taka wariacja :) To ma być króciutkie intro na strone o naszej grupie. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Fakt, fajny montaż, ale ta sama uwaga co Foki. I jeszcze jedno, nie żeby się przypierdzielać, tylko wyrazić mocno subiektywny odbiór osoby z boku. Pokazane są osoby wbiegające do budynku, rozstawione w nim... nagle jebudu nie ma budynku i słychać płacz kobiet i dzieci. Znaczy, że... cały ViS z dymem poszedł? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Pokazane są osoby wbiegające do budynku, rozstawione w nim... nagle jebudu nie ma budynku i słychać płacz kobiet i dzieci. Znaczy, że... cały ViS z dymem poszedł?Dołączył porucznik Rżewski i zaczęły się hulanki swawole :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
drajanck Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 :wink: , nie nie poszedł z dymem :P Tak jak pisałem, wariacja, intro, nie opowieść z fabułą:) Chociaż może i takie cuś nakręcimy, poczuję się jak Idziak :-P Quote Link to post Share on other sites
Sman Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Bardzo fajny filmik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts