Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaką sprężyne moge włożyc.

Recommended Posts

Witam.

Mój gearbox składa się z :

-stokowego szkieletu

-zębatki STU z CA

-tłok DF wzmocniony

-Aluminiowa głowica tłoka DF

-cylinder DF

-Wzmocnionej metalowej głowicy cylindra Df

-metalowej dyszy DF

-łożyskowanej prowadnicy CA.

Jaką sprężyne moge wstawic do takiego zestawu i ile uzyskam fpsów?

Pisz z Polskimi znakami/Antol

• 2 weeks later...

Danielosik - Ja strzelam na M130 + bore up DF z metalową głowicą i stockowym Gb v.2 CA (mam M15A4) wyciąga to to -465-470fps i nic się nie dzieje, a wierz mi nie oszczędzam splówy za bardzo. Mój brat strzelał w tej samej konfiguracji na M140 cały sezon, singiel i serie - wszystko wpożądku. Dopiero po założeniu M150 i strzelaniu seriami Gb stockowy CA wreszcie pękł :) przy czym zaznaczam, że była tam metalowa głowica tłoka DF, a nie super miękka systema.

Sam rozstrzygnij co zrobisz ale na Twoim miejscu włożyłbym M130 bez zmiany Gb i sie cieszył strzelaniem, a jak/jeśli pęknie wtedy zmienić na inny.

Edited by Duscann

Ja mam stokowy szkielet i na m120 juz mam pekniecia a glowica czlindra df ledwo sie tryzma i jest popekana ale to chzba pryey moj kosmicznz rof.

Popsula mi sie klawiatura dlatego takie bledy

1.To używaj FF, jak klikniesz prawym przyciskiem myszy na wyrazie to masz jego poprawną pisownie.

2.Poszukaj na forach tematycznych jak naprawić ustawienia klawiatury, albo kup sobie nową.

/Antol

Popsula mi sie klawiatura dlatego takie bledy

Wciśnełeś kombinacje klawiszy [sHIFT]+[CTRL] co odpowiada za zmiane języka w windowsie.

Obczaj ten oto krótki filmik --> http://www.screencast.com/t/C5pULYOKU

I ustaw sobie wszystko tak samo jak tam jest, a nie bedziesz już mieć problemów z klawiaturą

EDIT Dechowsky mnie wyprzedził czego nie zauważyłem, bo kręciłem ten mały instruktażowy filmik ;p Co prawda nie widać tam dokładnie jak to zmieniam, bo nie pamiętam dokładnie jak jest ustawione standardowo. Poprostu postaraj sie ustawić wszystko tak samo jak tam widać. Jest to pokazane na przykładzie Windowsa XP, jak jest w Windows Vista nie wiem.

Edited by LazySinner
  • 3 weeks later...