tomekmwa Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 w naszym przypadku, my przyszliśmy pierwsi, kazano nam poczekać, po czym weszły dwie osoby a nas potraktowano jak powietrze. Myślę, że przy takich kwotach jakie wydaje się na ASG, w sklepie nie powinny panować zasady jak na bazarze - kto drze się i przepycha ten kupuje. Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 (edited) Czy ktos wie jak można się skontaktować z tym sklepem??!!Od dwóch dni dzwonię ale wyłączone telefony są, na gg nigdy nie są dostępni:/ Edited September 15, 2009 by Joker_007 Link to post Share on other sites
seig Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Mam ten sam problem, zamówiłem body, zapłaciłem w poniedziałek i od wtorku próbuje się skontaktować drogą mailową bez powodzenia, jutro będę do nich dzwonił. Może ktoś wie czy mają urlop czy coś w tym stylu? Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Czy wie ktoś coś na temat obslugi tego sklepu??Jakieś namiary cywilne??Robia mi broń ponad 6 tygodni, nie mogę się z nimi skontaktować, telefony nieodbierają, o gg nie mówiąc... Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Witam, chciałbym sie zapytać czy ktoś mieszkający w Warszawie ma jakieś wieści o tym sklepie lub czy mógłby podjechać i zorientować się czy ten sklep w ogóle jeszcze istnieje??Od tygodnia nie mozna się skontaktować ze sklepem, najwyżej moja sprawa zostanie zgloszona do odpowiedznich służb. Z góry dzięki za pomoc!! Link to post Share on other sites
hindus Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Czy ktoś cokolwiek wie, co się dzieje z tym sklepem? Link to post Share on other sites
lordkun Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 A co ma się dziać? Stoi tam gdzie stał. Bywam tam często i wszytko jest w spoko. Link to post Share on other sites
hindus Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 OK, u mnie sprawa została ostatecznie wyjaśniona. Czekałem 3 tygodnie. Link to post Share on other sites
BlueStorm Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 byłem w tym sklepie wczoraj - faktycznie jest trochę problemów z dojściem do sklepu (klatka VI jest na tyłach budynku oznaczonego jako Inwalidów 3 i trzeba wejść tam na podwórko od ul. Lisa-Kuli (jest to zresztą napisane w kontakcie, ale jakoś mi nie zarejestrowało tego :P) druga sprawa - jest to oznaczone jako lok 101 - mimo że klatka VI jest bodajże do 85 numeru - okazało się że to tylko numer domofony a sam lokal znajduje się w piwnicy. kontakt: wysłałem do GS maila z pytaniem odnośnie tuningu mojej repliki - polecili mi co przyda się zrobić i ile będzie to kosztowało + trochę innych informacji - na maila czekałem 1 dzień więc w porządku telefonicznie dodzwoniłem się od razu więc też bez problemów na gg nie pisałem :D w samym sklepie dodatkowo Stan wytłumaczył mi zasadę działania modyfikacji o której wspominał w mailu - jako że jestem zielony jeśli chodzi o mechanikę replik :P zaproponował mi także przegląd zerowy, kiedy dowiedział się że nic nie było w niej zmieniane od zakupu. Powiedział także że ustawi HU i wszystko co trzeba żeby replika ładnie strzelała. sam Lokal ładnie urządzony, zamiast ścianki oddzielającej "biuro obsługi klienta" od serwisu jest siatka maskująca, co daje bardzo ładny i klimatyczny efekt + można popatrzeć jak pracują. Dostałem papierek na odbiór repliki i zostałem powiadomiony że otrzymam smsa kiedy replika będzie zrobiona. Z miłą chęcią zostawiłem tam replikę na remont :] - jakie dał efekty powiem jak ją odbiorę :P ogólnie pierwsze wrażenie i obsługę klienta oceniam na 5/5 napiszę więcej jak odbiorę replikę (mówili że będzie gotowa na środę, ale upewniłem ich że nie będę jej tak szybko potrzebował) no, replika odebrana i wczoraj przestrzelana - wszystko działa, ładnie i cicho (tak jak miało być po tuningu) jeśli nic się nie rozpieprzy w niedługim czasie, to znaczy że wszystko jest cacy ;] Link to post Share on other sites
emceusz Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Ktoś wie, czy sklep działa? Mam problem z dodzwonieniem się a na maila nikt nie odpowiedział mi od tygodnia. Link to post Share on other sites
emceusz Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Gunsmith się zamyka. http://gunsmith.pl/ News na stronie. Jak ktoś chętny, to kilka rzeczy wyprzedają na alledrogo. Link to post Share on other sites
101drobiazgow Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Czy ten sklep jeszcze istnieje ? Link to post Share on other sites
Kyrios Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Najpierw: A teraz odpowiedź na pytanie: NIE Link to post Share on other sites
szmerglu Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Tak będzie chyba lepiejJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts