Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Blokujący się tłok

Recommended Posts

No w sumie mogłem przeładować ale chyba niee :???: 9.6V 3600mAh ładowałem ze dwa dni i dwie noce gdzieś..może nie całe nawet, a mam pytabnie czy może coś także być nie tak z GB???I jeżeli się okaże że to o baterie chodzi to układ MOSFET coś pomoże??pozdroo

P.S: AnR jeżeli tak uważasz to napisz do Cybula on ci poda konkretne argumenty...

Ja mam troche inny problem - na jednej ze strzelanek urwała mi się sprężynka anti-revelsala. Włożyłem nową i po pierwsze wogłóle nie mam rof-a po drugie słysze jakby raz za czas ( co jakies 3-4 strzały) cofały mi się zębatki a po trzecie strasznie grzeje mi się bateria, styki i silnik. Wcześniej nie miałem takich objawów. Testoałem na Firefoxie 2000mAh i Sanyo 1700mAh obie 9.6.

Identyczna zacinka tłoka, tylko A4 sportline (bazowa bateria z pudełka 800 mAh 8,4v) ale jak dałem kumplowi baterie i włożył do mp5 to śmigała całą strzelankę.

Oddałem AEG-a do serwisu (oczywiście podałem objawy itd.) to mi wymienili zębatkę silnika. Dał bym baterię 9,6 tylko czy to bardzo skróci żywotność sprzętu?

• 5 months later...

Witam, mam pewien problem i liczę na waszą pomoc. Otóż mam replikę G36 JG, wstawiony Bore-up CA, łożyska ślizgowe CA 7mm, sprężyna 130 Modify, bateria 9,6 Sanyo. Wszystko działa (prawie) na auto jest niezły ROF, na singlu też spoko, ale jak puszcze spust tuż przed strzałem (Tłok jest chyba na ostatnim zębie.) to już po zabawie i trzeba rozbierać wszystko. Jak myślicie co może być przyczyną, może lipny silnik?

• 5 months later...