Pacver Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ja tez kupilem identyczny model okolo miesiaca temu i musze stwierdzic ze osigi spoko, znakomita celnosc (przy kulkach 0,20g). Ujeb... mi sie sprezynka od jezyka spustowego (bardzo mala i "krucha") i nie jestem w stanie zastapic ja inna, bo jest nietypowa. :( I jeszcze czytajac w/w post a mianowicie ten o napisach na gunie to rowniez musze stwierdzic ze jest to chyba ogromna wada firmy HFC... bo jak mozna na zamku dac napis AIRSOFT GUN bduza czcionka! i jeszcze ten GUN ponizej... Ale jak by tego nie brac pod owage to zajebi... bron zarowno dla poczatkujacych jak i zaawansowanych jako bron przy udzie :P (patrzac na cene oczywiscie) Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ludzie mam problem z wypadającym magazynkiem ... jak jest kulka i przeładowywuje to magzynek sie wysuwa .. co jest z moim P99 ? Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nawet pisze " Made by Taiwan" to wiadomo chyba :roll: Quote Link to post Share on other sites
ilian Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ja miałem jednego a kolega ma drugiego i oba maja te napisy nizbyt ładne. Z tego co mi wiadomo to kiedys były na niuch napisy hfc ale teraz je widac usuneli. Quote Link to post Share on other sites
Hellchild Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Czy jest wytrzymały? Czy ma dobrą celność i siłę? Jakich kulek najlepiej używać? http://www.militarex.pl/produkt.php?symbol=18&ID=231 posiadacze mile widziani :) Edited May 14, 2007 by Hellchild Quote Link to post Share on other sites
Zeles Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Czy jest wytrzymały? Jeśli będziesz o niego dbał, to tak. Czy ma dobrą celność i siłę? Hop Up na pewno poprawia celność i zasięg, a jak na broń krótką ma siły trochę. Jakich kulek najlepiej używać? Do niego najlepsze będą kulki 0,2 g. Czy jest wytrzymały? Jeśli będziesz o niego dbał, to tak. Czy ma dobrą celność i siłę? Hop Up na pewno poprawia celność i zasięg, a jak na broń krótką ma siły trochę. Jakich kulek najlepiej używać? Do niego najlepsze będą kulki 0,2 g. Quote Link to post Share on other sites
kri100 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Hej! Zamek rzeczywiście pęka, swój podkleiłem juz w 3 miejscach od wewnątrz, uzyłem nawet drucika jako zbrojenia w epoksydzie. Nowy zamek w tajgunie kosztuje 17 zł. Kolejnym problemem w P-99 HFC jest pękajaca sprężynka spustu - na szczęście nie jest ona konieczna. Natomiast osiągi -bardzo dobre jak na taki mały gun. Beretta UHC jest dobrą alternatywą, celność porównywalna a wykonanie trochę lepsze (wyjąwszy końcówkę lufy) i ma oryginalne oznaczenia. Kri100 Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Miałem go, podziałał pół roku. Ma swoje wady: pęka zamek, psują się niektóre części wew., ma dość małą moc. Ale tak z 20-25 zasięgu celnego ma. Ogólnie są lepsze modele, a ile tak chciałbyś przeznaczyć? Za ~90 zł jest świetna beretta M9 Cyberguna. Na pewno będzie lepszym wyborem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts