Grucha827 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Witam mam skorpiona i gdy strzelam kulki nie leca..a jak przechyle wylatuja z lufy;/ ocb?? Jak naprawic? Macie jakies rady bo jutro lece na strzelanie...;/ Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Po pierwsze: Jakiej firmy jest ten spring? Według mnie spaprałeś coś z gumką HU, kiedy rozkręcałeś replikę, no i się rozciągnął. Chociaż o wiele bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że rozszczelnił się tłok. Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 (edited) No wiec skorpion do niczego jest wiec poszedl do kosza mam uszkodzone uzi (dobra replika z 2lata z nia biegalem) i cos takiego sie stalo jak moge to zalatac/naprawic?? ZDJECIA: http://img147.imageshack.us/img147/7648/74679008ec6.jpg Zmieniłem tagi >img< na >url<, bo obrazek stronę rozwalał. Medi. Edited March 9, 2008 by Paramedic Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Albo poxipol, albo do kosza. Po zdjęciu ciężko stwierdzić. Link to post Share on other sites
0Wilku0 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Klejenie tego niema sensu bo i tak się rozleci. Najlepiej spróbuj załatwić sobie tą część z takiej samej repliki. Jeszcze lepiej było by kupić nową, a najrozsądniej wywalić ją w kosz. Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Klejenie tego niema sensu bo i tak się rozleci. Najlepiej spróbuj załatwić sobie tą część z takiej samej repliki. Jeszcze lepiej było by kupić nową, a najrozsądniej wywalić ją w kosz. Kupic taka czesc? Hehe gdzie :)? Juz mam drugiego a do 50-60zl doradzacie? Link to post Share on other sites
Grabekk Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Jak jeszcze potrzebujesz części sprawdź na allegro ^^ Link to post Share on other sites
vandal7 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Poszukaj dobry klej, uzupełnij metalem, powierć po szlifuj… niewierze ze się nie da, jeśli ty tak wyzuć go do mnie poczta, zapłacę za paczkę i piwo. Wogule, co to za element, bo nie znam się na uzi a trudno kojarzę Zwracaj uwagę na to, kiedy był założony temat. Osobiście nie sądzę, aby autor w dalszym ciągu potrzebował pomocy. /LgN Link to post Share on other sites
Didi Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Złota łopata dla Ciebie i gratis słownik... Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 no uzi i scorpion mają wiele wspólnego... Link to post Share on other sites
Recommended Posts