Vee83 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Witam. Nie znalazłem na forum opinii dotyczących strzelby z Cyber Guna, a mam odnośnie niej kilka pytań: 1) Jak się toto sprawdza w praktyce? Jakieś usterki, niedoróbki itp? 2) Widziałem pozytywne opinie nt. Shotgun Long 003 AGM-a, na zdjęciach oba shotguny są podobne (jeśli nie prawie identyczne) - czy ktoś miał okazję przetestowac oba? Jakie i jak daleko idące są różnice (poza oczywistą w cenie)? Czy w przypadku M500 płacimy podwójnie tylko za logo CG czy faktycznie jest to produkt lepszej jakości? Linki do obu broni: Mossberg M500 Cyber Gun Shotgun Long 003 AGM Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 CG sprowadza repliki innych producentów, dorzuca coś od siebie (zawsze oznaczenia i niekiedy inne pierdółki) i sprzedaje je pod swoją marką. Nie warto przepłacać. Quote Link to post Share on other sites
Vee83 Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 Aight, dzięki. Mam już AGMa i nie sprawuje się źle jak na produkt za 60 zeta. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts